Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nijemci se snašli

Taktika protiv divljih partijanera: zidovi koji odbijaju urin!

"Zabrane i novčane kazne nisu rezultirale ni najmanjim pomacima, zato smo se odlučili obračunati s ovim problemom na svoj način, sada St. Pauli uzvraća urinacijom", rekao je jedan član zajednice

Image

uriniranje, Njemačka, Hamburg

Foto: Youtube
RTL/ 5.3.2015. u 14:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Skupina stanovnika u blizini St. Paulija, poznatog središta zabave u njemačkom Hamburgu, odlučila se osvetiti partijanerima koji već godinama u sitne sate uriniraju po susjednim zgradama i ulicama.

Oni su, naime, nakon što su višegodišnje taktike tjeranja partijanera iz njihovih ulica završavale neuspjehom, osmislili neobičnu metodu kako bi se borili s besramnim običajem javnog uriniranja.

"Zabrane i novčane kazne nisu rezultirale ni najmanjim pomacima, zato smo se odlučili obračunati s ovim problemom na svoj način, sada St. Pauli uzvraća urinacijom", rekao je jedan član zajednice.

Oni su zidove svojih ulica i zgrada obojili hidrofobnom bojom, koja, pri dodiru s urinom, isti odbija unatrag, što rezultira time da 'počinitelj' ustvari, urinira sam po sebi.

Spomenuta se boja koristi i u brodogradnji, a odbija svaku vrstu tekućine koja dolazi u kontakt s njome.

"Ovakav naš potez šalje počiniteljima izravnu poruku kako divlje uriniranje po našim zidovima nije dobrodošlo", rekla je Julia Staron, jedna od organizatorica grupe.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIVŠA SUPRUGA NAŠEG GIMNASTIČARA

Ana Ude vratila se staroj ljubavi nakon što je početkom ljeta obznanila prekid: 'Uvijek si bio samo ti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba