Ostalo

Slove kao najskladniji par regionalne scene, no glumica tvrdi suprotno: 'Tada se javi potreba za zvocanjem'

Srpska glumica otvorila je dušu i objasnila kada su se javile trzavice između nje i supruga Petra Benčine

RTL.hr
07.02.2022 21:00

Glumica Tamara Dragičević i glumac Petar Benčina zvijezde su filma "Toma" koji je pomeo svu konkurenciju u regionalnim kinima, i već etablirane glumce učinio još popularnijima. Iako u filmu ne igraju uloge koje ih direktno povezuju, odnosno Tamara glumi pjevačicu narodne glazbe Silvanu Armenulić, a Benčina beogradskog liječnika, zbog njih je i njihov brak pod povećalom. Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" Dragičević je otkrila kakou njihovom odnosu nije sve tako savršeno kako se možda čini na prvu, a pravi problem nastali su rođenjem djece.

"Mislim da žene koliko god pričale s prijateljicama,mamama isestrama koje su dobile djecu prije njih,ne mogu zamislitineravnopravnost između partnera što se tiče ustajanja noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem.Ti bi rado šutjela, ne želiš predbacivati, aligledaš tu nejednakost i malo si ljuta zbog toga, malo ti je žao sebe.Jedna moja prijateljica svojevremeno je rekla: Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega", ispričala je simpatična glumica.

Pogledom na njihove društvene mreže pomislilo bi se drugačije, no i oni su, izgleda, par kao i svaki drugi. Glumica je i po pitanju nesuglasica uzela stvari u svoje ruke i ispričala kako su se oslobodili trzavica.

"Baš zbog tih stvari poslije dva mjeseca vratila sam se igrati predstave. Mogla sam, a željela sam,svesamo kako bih sama sa sobom ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osjetila kao žrtva... jao sve je na meni, jadna ja.Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobrani djeci, ni Petru i tu onda ima kriza. Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, aznala sam da idem igrati predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi tu postojao osjećaj krivice", dodala je Tamara.

Glumački par se upoznao nacastingu, nakon kojeg su slučajno pješačili u istom smjeru te im je to bila odlična prilika za upoznavanje. Neobavezan razgovor doveo je do zaruka, zatim do svadbe2016. godine na Ada Bojani, ljupkom otoku s pješčanim plažama, koju su srpski mediji okarakterzirali kao jednu od najljepših svečanosti. Slavlje je bilo intimno, s najbližim prijateljima i obitelji. Kći Stašu par je dobio krajem 2016. godine, a u kolovozu 2019. godine na svijet je stigao sin Lazar .