Play ponuda
Play ponuda
Tamna strana slave

Lascivne poruke, zvonjava na vrata, pokušaj otmice... Ove poznate dame bojale su se nekad za vlastitu sigurnost

Uhođenje, lascivne poruke, zvonjava na vrata, slanje pisama, zvanje u 5 ujutro... Sve su to okusile domaće zvijezde

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 10.11.2021. u 16:30
Play ponuda

Slava ima svoju cijenu. Poznate osobe, istina, uživaju u blagodatima života koje možda prosječan građanin ne može sebi priuštiti, no iza sjaja i glamura često se kriju i problemi. Jedan od njih svakako je uhođenje i prenametljivo ponašanje fanova. 

Klub poznatih Hrvatica koje su okusile tamnu stranu slave prilično je velik, no krenimo redom od posljednjeg slučaja. 

Pjevačica Nina Badrić na sudu je dobila spor protiv 57-godišnjeg Ilije M. koji je nepravomoćno osuđen na osam mjeseci zatvora s trogodišnjim rokom kušnje zbog uhođenja pjevačice. Dvije godine uhodio ju je od Zagreba do Hvara, pisao joj pjesme i pisma, motrio na nju danonoćno, znao svaki njezin korak. 

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

U svoju obranu tvrdio je da joj je preko društvenih mreža pisao samo riječi podrške, ali i kako je u njezinoj blizini bio cijelo vrijeme nadajući se da će mu ona pružiti priliku za suradnju. Poslovnu. 

Sud mu nije povjerovao, dobio je i zabranu prilaska, a cijela priča započela je još 2018. godine kada je počeo intenzivno pisati poruke. Badrić ga je blokirala, a on je krenuo u još jaču ofanzivu. Sve do nekidan kada je konačno dobio kaznu. 

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Davor Puklavec/PIXSELL

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

I pjevačici Jeleni Rozgi nije bilo lako kada ju je za vrijeme lockdowna prošle godine opsjedao 53-godišnji Dragan C. Godinu dana slao joj je neprimjerene poruke, inzistirao na druženju, u glavi zamislio da su njih dvoje čak u ljubavnoj vezi i otvoreno joj govorio o intimnom odnosu s njom. Kupovao joj je poklone, slao adresu na kojoj ih može pokupiti, pratio je do kućnog praga. Na kraju je priznao što je radio i obećao da će prestati. 

Nije to Rozgi bio prvi put da je doživjela takvo što. U vrijeme kada se pričalo da je u vezi s Ivanom Huljićem, sinom Tončija Huljića, na vrata joj je pokucao poštar i prijetio da ne može biti s Ivanom jer je ona njegova djevojka.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

Radijska voditeljica Tatjana Jurić također je bila na meti pohotnika koji joj je slao slike i portrete, a na koncu joj i došao pred zgradu. Zamolila ga je da prestane, no on je nastavio, pa je slučaj završio na policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

Pjevačica Pamela Ramljak također se susrela s nasilnim obožavateljem koji bi je zvao u 5 sati ujutro i dahtao na slušalicu, a poznata je i priča da je Severinu davne 1993. godine u klubu pokušao oteti obožavatelj. 

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Petar Glebov/PIXSELL

(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Play ponuda

Više s weba