Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
danas je influencerica

Pronašla je utjehu u vjeri, a životnu sreću u Njemačkoj! Sjećate se BB Tanje?

Dubrovkinja Tanja Jovanović Matić danas je obiteljska žena - u Njemačkoj gradi život uz svog supruga i njihovog sina

Image
Foto: Screenshot/Instagram
RTL.HR/ 5.11.2021. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Blogerica Tanja Jovanović Matić bila je jedna od najvećih zvijezda Big Brothera 2006. godine. Pronašla je tada slavu, a ona ju je pratila par godina, sve dok se Tanja nije odlučila odseliti iz Hrvatske i sreću potražiti izvan granica Hrvatske. Sa suprugom Tonijem dobila je sina te sa svojim dečkima živi u Njemačkoj, odakle gradi karijeru influencerice i YouTuberice. Okrenula se vjeri, a u njoj nalazi veliku snagu, koja joj je trebala nakon što je izgubila svoju voljenu majku.

Sjećanje na majku

Svoje mame Tanja se često sjeti i u videima koje snima za YouTube, a u najnovijem pohvalila se svojim rutinama čišćenja. Jedna pratiteljica posebno ju je pohvalila, a Tanja je zbog toga bila jako sretna. "Puno vam hvala, smatram i stojim iza toga da sve kreće iz kuće. Moja pokojna mama bila je jako pedantna žena, radila je kao lav da prehrani nas četiri cure, znala bi raditi i po 12 sati, veliki borac, a uvijek je bila sređena, čista... Sve je to radi nje. Radim od 13. godine, a od sedme godine sam već počela primjenjivati da je sve uredno i na mjestu. Hvala beskrajno", poručila je svojoj pratiteljci Tanja.

Otkako je odselila, Tanja živi sretni obiteljski život, a YouTube obožava jer putem njega komunicira s nizom ljudi s područja bivše države. Ponosna je majka i supruga te redovito dolazi u svoj Dubrovnik. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FOTKAO BORIS ŠTAJDUHAR

Kalendar s 12 potpuno golih Hrvatica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba