Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Hrvatica na modnom tronu

Tanya Golešić ispričala nam je kako je biti na vrhu modnog carstva, ali i o ljubavi prema Hrvatskoj

Kreacije Jimmy Choo-a stalno su na glamuroznim crvenim tepisima, a za njihov je uspjeh zaslužna i predsjednica modnog carstva, Hrvatica Tanya Golešić

Marija Pajić/ 26.5.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Je li vas uvijek zanimalo kakav je život osoba u modnoj industriji? Mi imamo odgovor jer je za našu kameru progovorila Tanya Golešić, predsjednica slavnog brenda Jimmy Choo, porijeklom iz Hrvatske.

 "Zabavan dio rada u modnoj industriji je sreća da upoznate sve te slavne osobe i modele. Sve te ljude koje vidimo u časopisima. Na kraju, lijepo je biti dijelom toga i dijelom života tih ljudi. Oni su vrlo važan dio Jimmy Choo-a i sretni smo da ih imamo" ispričala nam je Tanya.

 Cipele ovo legendarnog brenda nose najveće holivudske zvijezdem, ali i pripadnici kraljevske obitelji. Najskuplji primjerak cipela košta 6000 dolara, a takvim carstvom vlada upravo Kanađanka hrvatskih korijena. 

"Volim Hrvatsku, Hrvatska je definitivno moja najomiljenija zemlja na svijetu. Najviše mi se sviđa to što smo tako mala zemlja, a tako prekrasna. Rekla bih da je to čak i misteriozno. "

Ova uspješna Hrvatica u Kanadu je došla zbog roditelja za vrijeme Jugoslavije, a dvoumili su se između hladne Kanade i tople Australije. Međutim, ona Hrvatsku nikako nije zaboravila.

 "Toliko ljudi još ni ne zna za Hrvatsku, tek od nedavno čujemo da sve više turista dolazi u Hrvatsku. Ponosna sam što sam Hrvatica! "

Ne zna savršeno hrvatski, ali Tanya redovito posjećuje Hrvatsku: "Moji roditelji nisu znali engleski kada su došli iz Hrvatske pa je moj prvi jezik je bio hrvatski. Tako da je prilično sramotno da ga sada pričam tako loše. Svake godine smo dolazili u Hrvatsku izuzev ratnih godina kada mi je majka zabranila dolazak, ali uvijek dolazim dvaput ili jedanput godišnje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kraljica Jimmy Choo-a uvijek širi dobar glas o Hrvatskoj pa tako dodaje da je ponosna što smo mala zemlja, a imamo puno toga za ponuditi. Često svojim prijateljima priča o Nikoli Tesli i drugim značajnim Hrvatima.

U Tanyinom ormaru ima najviše, logično, cipela. Zapravo, ima ih toliko da kroz smijeh priznaje da se nada da će njena kćer Mila biti obožavatelj cipela jer ih ima mnoštvo za naslijediti.

Do vrha mode Tanya je došla zahvaljujući radu i strpljenju, a danas se istim poslom bavi iz čiste ljubavi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zgodna marija

Jednostavna, tiha i potpuno zaštićene privatnosti: Bišćanova supruga jedna je od najsamozatajnijih poznatih Hrvatica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba