Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RODITELJSTVO = POSAO

Tata Spears dobio satnicu za brigu o Britney

Jamie Spears počinje dobivati 75 dolara po satu za skrbništvo nad Britney koja, iako više ne pije i ne drogira se, i dalje proživljava teške trenutke.

D.K./ 23.12.2008. u 9:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Britney nikad nije bila dalje od samostalnosti, koju je izgubila nakon što je njezin otac Jamie preuzeo skrbništvo i počeo kontrolirati svaki njezin korak i zalogaj. Odlukom suda, liječeni alkoholičar odsad će za skrbništvo nad "zarobljenom" Britney dobivati 75 dolara na sat, a zadaci su mu prilično jasni - mora paziti da pjevačica izbjegava alkohol i droge, te redovito jede i posjećuje psihijatra.

"Osjećam se kao u zatvoru", rekla je Britney u svom dokumentarcu, a tako će se, čini se, osjećati i na velikoj turneji koju priprema posljednjih mjeseci. Naime, nakon što je prošla prvu fazu ozdravljenja, pjevačica je odlučila održati tridesetak koncerata u SAD-u i Velikoj Britaniji, a njezina je obitelj odmah izrazila zabrinutost jer će, smatraju, na putu biti izložena porocima, a i tjeskobi, kojoj je izrazito sklona.

Da do takvog nečeg ne bi došlo, pobrinut će se Jamie Spears. I sam liječeni alkoholičar, dugi niz godina nije bio u dobrim odnosima s Britney, ali je, nakon što je pred paparazzima obrijala glavu, preuzeo brigu o njoj i prisilio je na liječenje. "Meni je samo bitno da je ona dobro. Ne radim to zbog novca, nego zato što mi je kći", rekao je Jamie Spears kojeg u američkim medijima često napadaju da mu interes o kćeri ovisi o - iznosu satnice.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba