Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hit na twitteru

Tate mijenjaju pelene svojim klincima i snimaju 'smelfieje'

Komičar Adam Hills je na svom Twitteru objavio fotografiju sebe kako mijenja pelene svom mališanu i uz nju stavio hashtag #smelfie, a uskoro su brojni tate učinili isto i novi besmisleni trend je pokrenut

Image
Foto: Twitter
RTL/ 9.3.2015. u 7:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Australski komičar Adam Hills nedavno je na Twitteru objavio fotografiju sebe kako mijenja pelene svojoj bebi i uz to iskoristio hashtag #smelfie (smrdljivi selfie).

Nije trebalo dugo da njegov potez pokrene još jedan neobjašnjivi trend pa su i drugi tate uskoro počeli objavljivati selfie na kojima u ruci drže ukakane pelene svojih mališana.

Neki od njih su podijelili i posebne tehnike koje koriste kada se bace u ovu avanturu, kao naprimjer korištenje poveza preko nosa i usta.

Ovaj trend je uz smijeh naišao i neodobravanje, ali Hills je svima koji su ga zasuli negativnim komentarima poručio kako je sve pokrenuo kako bi se što više očeva primilo posla i počelo mijenjati pelene svojoj djeci. A kritičarima je poručio i da si nabave smisao za humor.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba