Ostalo

Tatjana Drmač, djevojka koja zaustavlja dah: Hrvatska influencerica nam otkrila sve tajne svog savršenog...

Na prvi pogled predivna, na drugi još ljepša, savršene kose i stila, s adresom u Zagrebu. Riječ je o djevojci zanimljivih životnih stavova iza koje se nalazi mnogo više toga od samo divnih fotki na Instagramu

Antonia Hrvatin
22.04.2020 16:00

Ona je prekrasna djevojka nevjerojatnog stila i vlasnica Instagram profila kakvogvode najuspješnije svjetske blogerice. Iako bismo je na prvi pogled svrstali u nekakvu egzotičnu zemlju, ona dolazi s našegpodneblja. Riječ je o 26-godišnjoj TatjaniDrmač koja živi u Zagrebu te obožava modu, putovanja i ljepotu.

Na Instagramu je prati više od 100 tisuća ljudi , a mi smo odlučili s njom razgovarati o temama koje, vjerujemo, zanimaju sve vas.

Što misliš, što je sve te korisnike privuklo na tvoj profil?

"Mislim da ih je najviše privuklo to što prenosim ljubav prema modi , ljepoti života i putovanjima na neki svoj način. Možda i način na koji unosim taj svoj 'vibe'na slike koje objavljujem jer dosta upita dobijem za presetove koje koristim na fotografijama. Volim ostati dosljedna onome što volimpa samo to i možete pronaći na mom Instagramu".

Jedan od razloga je sigurno nevjerojatan smisao za modu. Odakle vadiš inspiraciju za modne kombinacije? Kakve komade najviše voliš nositi?

"Inspiraciju najviše pronalazim zapravo u drugim ženama . Listajući časopise ili Instagram dobijem uvijek neku novu ideju kako spojiti dva komada iz ormara. Zapravo, ja nemam neki standardni omiljeni komad. Jedan dan sam dečkić sa duksom, širokim hlačama i tenisicama, a drugi dan sam dama u haljini i potpeticama.

Oblačim se po raspoloženju i baš uživam u tome", rekla nam je Tatjana koja definitivno među hrvatskiminfluencericama ima veoma poseban i upečatljiv smisao za modu, upravo onakav kakav možemo vidjeti na luksuznim modnim stranicama.

Možemo vidjeti i da često putuješ. Koja ti je najdraža destinacija na kojoj si bila? Po čemu je pamtiš?

"Obožavam putovati. Ispunjava mi dušu upoznavati nove destinacije i kulture. Zadnje putovanje nas je jako oduševilo, a to je bio Tajland . Predivne plaže skrivene u džunglama, druženje sa slonovima i upoznavanje njihove kulture je nešto što ćemo pamtiti cijelog života. Jedno jako inspirativno duhovno putovanje", kaže Tatjana na čijem se profilu mogu pronaći divne fotke s raznovrsnih lokacija diljem svijeta.

Tvoje fotke izgledaju veoma profesionalno. Tko zapravo stoji iza njih?

"Ja volim raditi slike izvan četirizida i rijetko ćete vidjeti neku 'indoor'fotkicu. Iza mojih slika su uvijek samo dvije osobe, ili sestra ili dečko . Upoznali su već moje zahtjeve i to brzo odradimo", našalila se Tatjana.

U posljednje vrijeme često objavljuješ recepte i make up na svojim Storyjima. Miriši li to na otvaranje YouTube kanala?

"S obzirom na pozitivne komentare pratitelja na moje novitete, mislim da bi svakako YouTube mogao biti sljedeći potez i radujem se tome", otkrila je Tatjana na radost mnogih pratitelja.

Nekoliko puta si zajedno sa sestrom završila na street style profilima. Ima li kod vas klasičnih sestrinskih svađi oko odjeće? Nekada ste bile i vlasnice modnog Brenda "Moka Couture"?

"Mi smo na prvu možda slične, ali naš se stil odijevanja razlikuje pa nema svađa oko odjeće. Dijelimo sve stvari i nosimo ih svaka na svoj način. Dok smo još studirale, pokrenule smo ženski brend haljina, ali su nas fakultetske obaveze maknule od toga. I dalje imamo želju pokrenuti nešto modno, svakako. Obje jako uživamo u tome", rekla nam je.

Vjerujem da ovo mnoge zanima. Koja je tajna tvoje bujne kose i top figure?

"Kosa je nešto što valjda mene obilježava kao beauty blogericu. Imam sreće da sam naslijedila jako gustu i zahvalnu kosu . Mislim da je jako bitno pronaći odgovarajuću njegu i pratiti zdravu prehranu punu vitamina. Tada nam je zahvalna i kosa i figura.

Mogu se pohvaliti da sam jak karakter kada je to u pitanju i da dugi niz godina pazim na to što unosim u organizam. Vodim se onom rečenicom da sve dolazi iznutra", otkrila nam je Tatjana iako, nažalost, rijetko je tko obdaren kosom kakvomona ima.

Koliko možemo vidjeti na Instagramu, već si nekoliko godina sretno zaljubljena. Je li dečko ljubomoran na komentare i upade muškaraca na Instagramu?

"Već sedamgodina uživam u ljubavi s Markom . On je dečko koji je sve ove godine bio moja najveća podrška u svakom trenutku. Mi smo onaj par koji se zajedno smije lošim upadima .Ni jedno ni drugo nismo ljubomorni, a mislim da je to samo stvar povjerenja".

Možeš se pohvaliti i fakultetskom diplomom. Jesi li planirala spojili struku s modom?

"Završila sam master menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Jako sam zadovoljna što sam izabrala taj smjer jer me dosta naučilo o poslovanju što sam i iskoristila u dosadašnjim ostvarenjm suradnjama preko društvenih mreža".

Koja ti je najveća neostvarena želja?

"To sam čak spomenula na svom Instagramu prije par dana, a to je da postanem mama . To je nekako moja najveća životna želja i radujem se narednim godinama upravo zbog toga. Sve u svoje vrijeme".

I za kraj, kakva je Tatjana u tri riječi?

"Nikada nisam znala sebe opisati, ali evo moja mama koja me najbolje zna kaže da sam jako emotivna , temperamentna i brižna . Mame znaju najbolje, pa ćemo povjerovati", a maminim smo riječima završili i ovaj divan intervju.