Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
imala diskus herniju

Tatjana Jurić nakon operacije: 'Više me ništa ne boli, nisam se lako odlučila na zahvat, a sad si mislim što sam čekala'

Voditeljica posljednjih godina živi s diskus hernijom, a sada se konačno odlučila operirati kako bi stala na kraj bolovima u kralježnici

Image
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
RTL.hr/ 24.8.2022. u 16:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Voditeljica Tatjana Jurić posljednje 23 godine živi s 'diskus hernijom', a sada se konačno odlučila i operirati kako bi stala na kraj bolovima u kralježnici. Svoje obožavatelje obavijestila je sada da se odlučila za operativni zahvat. "Nisam se lako odlučila na ovaj zahvat, a sad si mislim što sam čekala! Popodne operacija, sutradan sam iz bolnice išetala bez bolova, uspravna i na svojim nogama. Doslovno! Na leđima imam tri mala šava, ništa, ali ništa me više ne boli, a tko se s diskus hernijom susreo zna o kakvim je ovdje bolovima riječ", započela je Tatjana svoju objavu. Zahvalila se ekipi bolnice u kojoj je operirala te otkrila da se ne radi o plaćenoj objavi.

"Pune 23 godine živim s diskus hernijom. Od povrede još u srednjoj školi. Znam sve fore kako si pomoći, što smijem, što ne. U srednjoj sam na maturalac išla tako da su mi na podu autobusa napravili improvizirani ležaj. Moj prvi susret s hernijom, akutno stanje. Vježbom i terapijom, operacija nije bila potrebna, ali tegobe mi u ova dva desetljeća ustvari nikada nisu u potpunosti prestale. Otkad znam za sebe, svjesna sam postojanja svoje desne noge. Povremeno trne sve do malog prsta, boli, steže donji dio leđa. Kad kišem, nogu dižem i stišćem o prsa da manje boli; kad mi nešto padne, isto podižem nogom, ne sagibam se", otkrila je Jurić.

Dosad si je stanje olakšavala treninzima, bez vježbanja, kaže, ništa. "Ako dugotrajno nema poboljšanja, a osobito ako opet dođe do akutnog stanja i pogoršanja koje se ne smanjuje, od operacije ne treba zazirati, danas su to u mnogočemu poštedni zahvati. Minimalno invazivni zahvati, ne trgaju tkivo, idu direktno. I da ne bi bilo zabune, s operacijom ili bez, bez vježbanja ništa! Trening, vježbanje, disciplina! A sad me ispričajte, fizikalna mi slijedi, pa DNS i ozbiljan trening", zaključila je Tatjana. Iako je donedavno trenirala i pokušavala si olakšati stanje kako bi izbjegla operaciju, na kraju se odlučila na taj potez i, kaže, jedino za čim žali jest što to nije napravila prije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
atraktivna djevojka

Je li Claudia najbujnija Hrvatica? Tvrdi da ništa nije radila na sebi, no ne vjeruju joj baš svi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba