Ostalo

Tatjana Jurić nakon teškog životnog razdoblja uzela pauzu: Pozirala na pješčanoj plaži

S najboljim prijateljicama na nekoliko je dana otputovala u Dubaiji. Plaža, noćni izlasci, uživanje u večerima i koktelima, sve ovo bilo joj je potrebno nakon vrlo stresnog razdoblja budući da joj je prije dva tjedna uginula kujica Jackie

RTL.hr
23.03.2022 10:15

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić nakon teške životne situacije uzela je vrijeme za sebe i s prijateljicama se provodi u Dubaiju, čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Kaaaakvu fotku je mojaIrena Kolićokinula! Pa ne izgleda li kao kakva diiiivna razglednica iz 60-ih?", pitala je Tatjana svoje obožavatelje na Instagramu, a oni su joj odgovorili s najljepšim mogućim komentarima.

Žena za sva vremena", baš kao razglednica", kakvo lijepo i predivno tijelo", lako ti je okinut fotku kada si model za sva vremena" - komentirali su jednoj od omiljenijih radijskih voditeljica. Tatjana je fotografije s mini putovanja podijelila nekoliko dana kasnije, a to je otkrila obožavateljici koja ju je pitala kada je to bilo budući da ju je jutros slušala na radiju.

Neki dan. Prošli petak", odgovorila joj je. Osim s plaže, podijelila je i fotografiju iz noćnog izlaska gdje se pohvalila kako je van izašla u odjeći koja je nalik pidžami. Tko kaže da ne mogu!", naglasila je. Inače, voditeljici je prije dva tjedna uginula njezina kujica Jackie. Proživjela je sretan i dug pseći život, uz posvećenu vlasnicu koja joj je sve omogućila, a svaki vlasnik psa zna kakav je gubitak kada izgubite svog kućnog ljubimca. O svojoj Jackie Tatjana je sve najbolje napisala na Instagramu.

Otišla je moja Jack i ja pojma nemam kako podnijeti ovu prazninu. Ne znam hodati, a da se ne osvrćem gdje je. Ne znam biti, a da je ne tražim krajičkom oka i da je ne čujem negdje blizu. Od snimanja, terena, etera, montaža, studija, kava, sastanaka, druženja, frizera, šminkanja, odmora, kupanja, spavanja, veselja, tuge, samoće i tišine... Jack je uvijek, ali uvijek kad bi bila dobrodošla i kad je željela, bila uz mene", napisala je.