Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
umjetnici s iglom

Tattoo majstori svojim vještinama prekrivaju i najružnije ožiljke!

Zamislite samo kolike traume prolaze žene koje zbog karcinoma dojke moraju na mastektomiju. Ožiljci koji ostanu nakon operacije doživotno ih podsjećaju na muku koju su prošle. Upravo inspirirani takvim ženama tattoo majstori dosjetili su se odlične ideje - ožiljke svih vrsta 'maskiraju' atraktivnim tetovažama

J.G./ 7.5.2015. u 20:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stati pred kameru i s cijelim svijetom podijeliti traumu koja te muči od kad znaš za sebe nije lako.

"Kad sam se rodila, imala sam veliki nedostatak. Ogromnu rupu na trbuhu. Morali su su me odvesti u veću bolnicu jer dolazim iz maloga grada. Išla sam na hitnu operaciju da bi mi zatvorili rupu", prisjeća se LyndsayAllison.

Cijeli život sramila se svog tijela. U razgovoru s tattoo majstorom shvatila je da se čak i veliki i duboki ožiljak tetovažom može ne samo skriti, već i potpuno uklopiti u sliku.

"Jako sam uzbuđena i nervozna jer to nije obična tetovaža. Kad sam umjetniku otkrila trbuh da može napraviti crtež, rekla sam mu da ga je jako malo ljudi vidjelo jer nikad ne pokazujem trbuh. Nikad ne nosim bikini", priznaje Lyndsay.

Skupila je hrabrost i predala mu se. Tetoviranje boli, a najviše kad igla dolazi blizu ožiljka. Nije ovdje riječ samo o estetici. Pogled na ožiljak često odmah podsjeti na nešto ružno od čega u sekundi protrneš. Lijepa slika, pak, na usne može navući donedavno za Lindsey nezamisliv osmijeh.

Tisuće žena diljem svijeta odlučile su svoju traumu pretvoriti u nešto lijepo. Fascinantna je galerija slika koja pokazuje kako pravi majstori mogu ožiljke uklopiti da budu sastavni dio slike. Kim je preživjela rak dojke. Mastektomija je bila najtraumatičnije iskustvo u njezinu životu. Znala je da ne želi zauvijek gledati ožiljke, pa se odlučila na tetovažu koja se, malo pomalo, stvarala četiri godine.

"Učinila bih to milijun puta. Ideja tetoviranja preko ožiljka je predivna i želim to podijeliti sa svijetom", komentirala je Kim.

Tetovaža koja se radi na Lyndsaynu tijelu blizu je kraja. Još čekamo da objavi i zadnji video, ali osmijeh koji je sve više rastao kako se tetovaža bližila završetku daje naslutiti kakva će reakcija biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJEPOTICA

Ovo lice ste sigurno već vidjeli! Elena Dizdar naša je najzaposlenija manekenka, angažirala ju je i Izabel Kovačić

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba