Play ponuda
Play ponuda
NA VRHU

Taylor Swift potukla Michaela Jacksona

Swift je pokupila pet nagrada na dodjeli Američkih glazbenih nagrada, a javila se video linkom iz Londona gdje je vježbala za koncert. Nagrade su dodijeljene na temelju online glasovanja.

M.K.S./HINA/ 23.11.2009. u 8:38
Play ponuda

LOS ANGELES - Mlađahna country zvijezda Taylor Swift osvojila je pet nagrada na dodjeli američkih glazbenih nagrada u nedjelju navečer, nadmašivši Michaela Jacksona u kategoriji najboljeg umjetnika godine.

Jackson je osvojio četiri nagrade. Proglašen je omiljenim umjetnikom u pop/rock i soul/R&B kategorijama dok je njegov nosač zvuka s hitovima Number Ones proglašen najboljim albumom u obje te kategorije.

"U glazbi se u konačnici nikada nije radilo o natjecanju", rekla je 19-godišnja Swift nakon što je osvojila nagradu za umjetnicu godine. "Biti samo spomenut u kategoriji s Michaelom Jacksonom koji će nam zauvijek nedostajati i kojeg ćemo uvijek voljeti, nezamisliva je čast".

Swift je osvojila i nagradu za najbolju umjetnicu u pop/rock i country kategorijama te proglašena omiljenom odraslom suvremenom umjetnicom. Njezin album Fearless proglašen je najboljim country albumom.

Pobjednici su određeni prema glasovima u online anketi.

Nagrade su osvojili i Black Eyed Peas za najomiljeniju pop/rock skupinu, a country grupa Gloriana je odnijela nagradu za nove umjetnike godine čime su potukli Lady Gagu. Ona je pak nastupila pjevajući za klavirom koji je na pozornici zapaljen, a ona je razbijala boce.

Posebnu nagradu je dobila Whitney Houston koja je nastup uspjela odraditi bez ekskesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Svijet je pak obišla snimka na kojoj je J.Lo ili po novome Lola tresnula na pod nakon penjanja po plesačima. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba