Ostalo

Tena Mišetić odlazi u novi život! Iza sebe će ostaviti jednu ljubavnu zavrzlamu, uglednu obitelj i...

Tena Mišetić javnosti je postala poznata kada je prije 10-ak godina otkrivena njezina romansa s Bojanom Bogdanovićem

B.M.
15.06.2022 15:31

Bliska suradnica premijera Andreja Plenkovića odlazi! Tena Mišetić razriješena je na zatvorenom dijelu današnje sjednice vlade svih dužnosti koje je obnašala. Tena je dosad bila zamjenica predstojnika Ureda premijera, ali i njegova predstojnica u Uredu predsjednika HDZ-a. Intrigantna 33-godišnja djevojka razriješena je na svoj zahtjev jer odlazi na novi posao u Europskoj komisiji. Novi život u Bruxellesu sada je pred Tenom, koja će raditi u kabinetu Ursule von der Leyen.

U Hrvatskoj je u kratkom roku izgradila karijeru, a svojedobno je na meti medija bila i zbog svog privatnog života. Naime, javnost ju je upoznala kao djevojku košarkaša Bojana Bogdanovića. Romansu su nakratko prekinuli kada je u njegov život ušla glumica Ornela Vištica, no veza je bila kratkog roka i Bojan se vratio Teni. No, ljubav nije potrajala, par je ponovno prekinuo pa je Bojan novu ljubav našao u samozatajnoj Zrinki Šahurić. O Teninom ljubavnom životu otad se ne zna ništa.

Bojan Bogdanović i Tena Mišetić

I odgovara joj samozatajnost, koja je uvijek dobra kada se ulazi u svijet visoke politike. Ne sumnjamo da su joj iskusniji kolege savjetovali da se drži podalje od showbiz rubrika, a jasno je i da je Tena taj savjet poslušala. S druge strane, možda su je savjetovali i roditelji, također utjecajni ljudi. Njezin otac Ivan radi u Atlantic grupi, a prije toga radio je u Croatia Airlinesu. Njezina majka Ariana Bazala-Mišetić je, s druge strane, visoko pozicionirana u Hrvatskom telekomu.