Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
razriješena

Tena Mišetić odlazi u novi život! Iza sebe će ostaviti jednu ljubavnu zavrzlamu, uglednu obitelj i uspješnu karijeru

Tena Mišetić javnosti je postala poznata kada je prije 10-ak godina otkrivena njezina romansa s Bojanom Bogdanovićem

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
B.M./ 15.6.2022. u 15:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bliska suradnica premijera Andreja Plenkovića odlazi! Tena Mišetić razriješena je na zatvorenom dijelu današnje sjednice vlade svih dužnosti koje je obnašala. Tena je dosad bila zamjenica predstojnika Ureda premijera, ali i njegova predstojnica u Uredu predsjednika HDZ-a. Intrigantna 33-godišnja djevojka razriješena je na svoj zahtjev jer odlazi na novi posao u Europskoj komisiji. Novi život u Bruxellesu sada je pred Tenom, koja će raditi u kabinetu Ursule von der Leyen.

U Hrvatskoj je u kratkom roku izgradila karijeru, a svojedobno je na meti medija bila i zbog svog privatnog života. Naime, javnost ju je upoznala kao djevojku košarkaša Bojana Bogdanovića. Romansu su nakratko prekinuli kada je u njegov život ušla glumica Ornela Vištica, no veza je bila kratkog roka i Bojan se vratio Teni. No, ljubav nije potrajala, par je ponovno prekinuo pa je Bojan novu ljubav našao u samozatajnoj Zrinki Šahurić. O Teninom ljubavnom životu otad se ne zna ništa.

Image
Foto: Martina Popovcic/Pixsell
Image
Martina Popovcic/Pixsell

I odgovara joj samozatajnost, koja je uvijek dobra kada se ulazi u svijet visoke politike. Ne sumnjamo da su joj iskusniji kolege savjetovali da se drži podalje od showbiz rubrika, a jasno je i da je Tena taj savjet poslušala. S druge strane, možda su je savjetovali i roditelji, također utjecajni ljudi. Njezin otac Ivan radi u Atlantic grupi, a prije toga radio je u Croatia Airlinesu. Njezina majka Ariana Bazala-Mišetić je, s druge strane, visoko pozicionirana u Hrvatskom telekomu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba