Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prošli su svašta

Tereza i Đelo proslavili 40 obljetnicu kultnog albuma 'Stare ljubavi' i s nostalgijom se prisjetili svoje mla...

Oni su simbol Dubrovnika, hrvatskih evergreena, ali, očito i dobre zabave. Tereza Kesovija i Đelo Jusić proslavili su 40 godina od izlaska njihova zajedničkog albuma 'Stare ljubavi'

Maja Oštro/ 27.10.2016. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošlo je 40 godina od prvog izdanja sada već kultnog albuma Stare ljubavi! Đelo Jusić napisao je popularne skladbe, a tko drugi nego Tereza Kesovija ih je - otpjevala! Poput pravih faca album su snimili u londonskom Abbey Roadu, a danas taj isti nosač zvuka dobiva reizdanje!

"To samo znači da je pjesma pobijedila i mene i vrijeme, ona je ostala a mi polako odlazimo", rekao je Đelo. 

"Baš smo Đelo i ja rekli možeš vjerovat da je prošlo 40 godina od onog nekakvog tmurnog jesenskog, oblačnog, sivog Londona koji nas nije ni zanimao, nas je zanimao samo Abbey Road studio", prisjeća se Terezija.

A u tim dalekim vremenima, uz glazbu, baš kao i sada - uvijek se zafeštalo. Priznaje nam veseli dubrovački duo - ipak su te zabave izgledale puno drukčije nego ove današnje, često razuzdanije.

"Bili smo vesele prirode, i na pozornici, radovali smo se muziciranju i često bi ljudi rekli ovi su gore pijani ali od nas niko nije bio pijan, mi smo se samo radovali pjevanju", otkriva Đelo. 

"Možemo samo žaliti i možemo se samo s nostalgijom sjećati tih vremena, ova vremena ne mozemo promijeniti, nitko to ne može, ona idu dalje i Bog zna što još naše mlade čeka", kaže Terezija. 

Poput pravog džentlemena Đelo nam nije htio otkrivati pikantne detalje, već je diplomatski poručio - Tereza je u mladosti bila duša svake zabave! Možda je zato i nostalgična prema tim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ona je, kako u Dubrovniku kažu, pozitivni luđak pošto smo mi odrasli pod suncem, djetinjstvo trčali bosi po Stradunu, ta radost je ostala. Mi se danas nakon 40 godina smiješimo jedno drugom, ima li što ljepše? Ima li što više od toga?", pita se glazbenik. 

Stvarno, i nema ništa ljepšeg od divne suradnje, i još važnije, iskrenog prijateljstva koje je skoro zakoračilo u peto desetljeće! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KARLA RINČIĆ ZA RTL.HR

Svi se pitaju tko je crvenokosa ljepotica u novoj kampanji Ive Jerković? Sama nam je otkrila čime se bavi te kakve planove ima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba