Ostalo

Tereza Kesovija koristi društvene mreže u plemenite svrhe: 'Ovo jedini način da dođem do njih jer vraćaju...

"Što bih ja i ovaj put bez vas...", započela je 83-godišnja pjevačica

L.K.
30.11.2021 12:30

Unatoč korištenju društvenih mreža već gotovo dva desetljeća, i dalje se raspravlja jesu li prevladale njihove negative ili pozitivne strane koje su seodrazile na društvo. Ipak, u pozitivne promjene sinoć se uvjerila i naša glazbena diva Tereza Kesovija . Prije manje od jednog dana, čuvena pjevačica je svoje pratitelje putem Instagramu zamolila da joj pomognu doći do kontakta kako bi se čula s jednim mladim bračnim parom. Riječ je o dvoje mladih ljudi velikog srca koji su nesebično pomagali stanovnicima potresom razrušene Banovine. Budući da često dobra dijela stvaraju još novija i veća, to je bio slučaj i s našom glazbenom divom koja je uspješno privela svoju potragu kraju.

"Što bih ja i ovaj put bez vas..... Kontakt sam dobila, hvala svima na trudu i volji da pomognu... Zagrljaj, ali najveći, Vaša Tereza", napisala je 83-godišnja glazbenica na svom službenomInstagram profilu i to samo tri sata nakon što jezamolila za pomoć svoje obožavatelje.

Pročitajte još
Tereza Kesovija za RTL.hr: 'Macrona je oduševila moja izvedba, pozvao me na večeru u Francusku'

"Dragi moji Instagram prijatelji i pratitelji. Trebala bih što prije doći do kontakta ovog mladog bračnog para, čini mi se da su rekli da su iz Makarske, koji sam slučajno srela uprvim danima siječnja ove godine na blatnom putu, u potresom razrušenoj Banovini, gdje su nesebično pomagali promrzlom i prestrašenom stanovništvu. Ako ih netko s juga države prepozna, molim, javite mi ili porukom ili e-mailom. Ovo je, naime, jedini način da pokušam doći do njih, a njihova priča mi i dandanas vraća vjeru u čovjeka", napisala je glazbena diva u opisu objavljene fotografije na kojoj pozira pored automobila u kojem se nalazibračniparkoji je upoznala na području razrušenom potresom.