Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HVALEVRIJEDAN POTEZ

Tereza Kesovija koristi društvene mreže u plemenite svrhe: 'Ovo jedini način da dođem do njih jer vraćaju vjeru u čovjeka'

"Što bih ja i ovaj put bez vas...", započela je 83-godišnja pjevačica

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
L.K./ 30.11.2021. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Unatoč korištenju društvenih mreža već gotovo dva desetljeća, i dalje se raspravlja jesu li prevladale njihove negative ili pozitivne strane koje su se odrazile na društvo. Ipak, u pozitivne promjene sinoć se uvjerila i naša glazbena diva Tereza Kesovija. Prije manje od jednog dana, čuvena pjevačica je svoje pratitelje putem Instagramu zamolila da joj pomognu doći do kontakta kako bi se čula s jednim mladim bračnim parom. Riječ je o dvoje mladih ljudi velikog srca koji su nesebično pomagali stanovnicima potresom razrušene Banovine. Budući da često dobra dijela stvaraju još novija i veća, to je bio slučaj i s našom glazbenom divom koja je uspješno privela svoju potragu kraju. 

"Što bih ja i ovaj put bez vas..... Kontakt sam dobila, hvala svima na trudu i volji da pomognu... Zagrljaj, ali najveći, Vaša Tereza", napisala je 83-godišnja glazbenica na svom službenom Instagram profilu i to samo tri sata nakon što je zamolila za pomoć svoje obožavatelje. 

Image
kakva čast

Tereza Kesovija za RTL.hr: 'Macrona je oduševila moja izvedba, pozvao me na večeru u Francusku'

Image
kakva čast

Tereza Kesovija za RTL.hr: 'Macrona je oduševila moja izvedba, pozvao me na večeru u Francusku'

"Dragi moji Instagram prijatelji i pratitelji. Trebala bih što prije doći do kontakta ovog mladog bračnog para, čini mi se da su rekli da su iz Makarske, koji sam slučajno srela u prvim danima siječnja ove godine na blatnom putu, u potresom razrušenoj Banovini, gdje su nesebično pomagali promrzlom i prestrašenom stanovništvu. Ako ih netko s juga države prepozna, molim, javite mi ili porukom ili e-mailom. Ovo je, naime, jedini način da pokušam doći do njih, a njihova priča mi i dandanas vraća vjeru u čovjeka", napisala je glazbena diva u opisu objavljene fotografije na kojoj pozira pored automobila u kojem se nalazi bračni par koji je upoznala na području razrušenom potresom.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba