Ostalo

Teško da Novalja može poželjeti bolje potrošače: Britanci ponovno okupirali Zrće

Nema sumnje, čeka nas pakleno ljeto na Zrću, pregršt sadržaja i nastupa najjačih imena svjetske glazbene industrije

vijesti.hr
27.06.2016 12:59

Zrće je krajem lipnja već tradicionalno rezervirano za čuveni Hideout festival, na koji je i ovaj put pristiglo više od 15 000 gostiju iz Velike Britanije.

Noa beach club, Zrće
Noa beach club, Zrće
Noa beach club, Zrće

Teško da Novalja može poželjeti bolje potrošače, jer poznato je da Britanci redovno počiste sve bankomate na otoku, i da se previše ne opterećuju s cijenama. Praksa se i ovaj puta pokazala točnom, na Zrću je zaista vruće, kako od paklenog sunca, tako i od sjajne atmosfere koju donosi vrhunska DJ postava koju Hideout nudi.

Noa beach club, Zrće

Osim sjajnih festivala, i grandioznih postojećih klubova Zrća, kao što su NOA, Papaya ili Aquarius, na plaži je otvoren još jedan impresivan klub imena Rocks, s pripadajućim Ice Barom, u kojem se na temperaturi od minus četiri stupnja, u okruženju leda, može potražiti adekvatno osvježenje.

Noa beach club, Zrće

Svim čarima koje plaža nudi nisu odoljela niti neka poznata lica iz javnog života, kao što su Snježana Mehun i Josipa Pavičić.

Noa beach club, Zrće

Nema sumnje, čeka nas pakleno ljeto na Zrću, pregršt sadržaja i nastupa najjačih imena svjetske glazbene industrije, s kulminacijom 13.7. kada u Nou dolazi legendarni Skrillex. (Foto:Mario Pavlović Mili)