Play ponuda
Play ponuda
Deveti koncert u Hrvatskoj

The National opet u Zagrebu!

Teško možemo zamisliti bolje zagrijavanje za nadolazeće 5. izdanje SuperUha.

Image
Foto: Facebook
Tabloid.hr/SuperUho/ 8.2.2018. u 10:25
Play ponuda

Popularni američki indie rock bend The National vraća se u Zagreb. U sklopu ovogodišnje turneje 10. srpnja nastupit će na Šalati u organizaciji SuperUha. Bendu je ovo peti zagrebački, a sveukupno deveti koncert u Hrvatskoj.

Miljenici hrvatske publike dolaze promovirati svoj posljednji i Grammyjem nagrađeni album "Sleep Well Beast" s kojim supotvrdili status indie rock institucije. Kad je objavljen u rujnu prošle godine, osvojio je vrhove top ljestvica diljem svijeta, a uvodni singl "The System Only Dreams in Total Darkness" postao je njihova prva pjesma koja je zasjela na vrh neke od Billboardovih ljestvica singlova. 

Pokrovitelji koncerta su Iskon, generalni sponzor svih SuperUho događaja, te Laško pivo Hrvatska koji će gasiti žeđ posjetitelja na Šalati.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 220 kuna u prodaju kreću u četvrtak, 8.2., u 9:00 sati u Dirty Old Empireu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13) i po toj cijeni mogu se kupiti zaključno sa subotom, 10.2., ili do isteka zaliha budući da je broj takvih ulaznica ograničen. Nakon tog datuma cijena će im biti 250 kuna.

Peto izdanje festivala SuperUho održati od 6. do 8. kolovoza u Primoštenu, u istom onom prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, prostoru koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu. U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom, u kojem zvučnu kulisu uz nezaobilazne cvrčke stvara i ugodan šum mora.

Vidimo se na Šalati i u Primoštenu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Katarina Rautek čeka treće dijete! Bivša pjevačica grupe ET otkrila spol i ime bebe

Play ponuda

Više s weba