Ostalo

Tia Mamić baca se u poduzetničke vode s bliskom prijateljicom: Što to sprema Mamićeva atraktivna snaha?

Tia Mamić zatvorila je društvene profile nakon udaje za Marija Mamića, no njezine fotografije često objavljuje vizažistica Lada Mitrašinović.

Tabloid.hr
04.03.2020 18:30

Nije tajna kako zagrebačku vizažisticu Ladu Mitrašinović i Tiju Mamić veže blisko prijateljstvo.

Tia se uvijek uljepšava upravo kod Lade, no dame se i privatno često druže, a čini se kako su se odlučile baciti i u zajednički posao.

Naime, Tia je od udaje za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića , zatvorila društvene profile, no njihove zajedničke fotografije često objavljuje upravo Lada čiji je Instagram profil javan.

Tia Mamić i Lada Mitrašinović

(FOTO: Instagram)

"Curke moje, kao što sam prethodno najavila, bile smo vrijedne. Obje na ovoj slici nosimo naš novi proizvod. Proizvod o kojem govorimo, moći će koristiti curke, mame, žene, gospođe, plave, crvene, smeđe ili crnke. Prva od vas koja pogodi o kakvom je proizvodu riječ, dobit će poklon. Dajemo vam mali hint - filter efekt and J.LO. Glow", napisala je Lada uz fotografiju s Tijom te tako dala naslutiti da se radi o beauty proizvodu.

Na fotografiji prijateljice poziraju u elegantnim izdanjima, zanimljivim haljinama i štiklama, dok su im šminka i frizure savršene kao uvijek.

Podsjetimo, pokćerka političara Ljube Jurčića u listopadu 2017. godine udala se za člana dinastije Mamić , a ljubav je navodno planula na party otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja u zagrebačkom hotelu Westin pred stotonjak uzvanika.

Mladenka je tada blistala u raskošnoj vjenčanici poznate domaće dizajnerice Matije Vuice .

Tia se od udaje povukla i iz javnog života te vše nije česta gošća raznih evenata koje je prethodno redovito pohodila.