Play ponuda
Play ponuda
Objavila video

Tihana Lazović odrezala kosu u znak podrške ženama u Iranu: ‘Stojim uz svoje sestre’

Protesti u Iranu započeli su nakon smrti 22-godišnje Mahse Amini, a ubrzo su se pokretu pridružile žene diljem svijeta

Image
RTL.hr/ 8.10.2022. u 14:40
Play ponuda

Posljednjih nekoliko dana žene diljem svijeta prosvjeduju zbog smrti 22-godišnje Mahse Amini koja je umrla u zatvoru iranske moralne policije. Pokretu se pridružila i naša glumica Tihana Lazović Trifunović koja je u znak podrške na Instagramu objavila video na kojem je odrezala pramen svoje kose.  

"Stojim uz svoje sestre iz Irana", napisala je Tihana u opis snimke koju je objavila na Instagramu, a u komentarima su brojni pratitelji podržali njezin čin. 

Naime, protesti u Iranu započeli su nakon smrti 22-godišnje Mahse Amini koja je umrla u zatvoru iranske moralne policije nakon što su je uhitili jer je navodno prekršila pravila odijevanja. Navedeno je da joj glava nije bila prekrivena maramom, kao i da joj ruke i noge nisu bile dovoljno prekrivene odjećom. Preminula je tri dana nakon uhićenja. 

Podsjetimo, Tihana se prošlog mjeseca udala za glumca Branislava Trifunovića u Novom Sadu. Mladenka je nosila haljinu s puf rukavima i raskošni veo, a na svadbi im je pjevala Severina. 

Nekoliko dana prije svadbe, za RTL.hr eksluzivno je potvrdila sretnu vijest, otkrila detalje o raskošnoj svadbi, kao i čiju će vjenčanicu nositi.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba