Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRAVA FEŠTA

Tihana Lazović podijelila fotografiju s kumovima: 'Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja, volim vas najviše'

Različite vjeroispovijesti, a ipak prijatelji za cijeli život. Tihana je objavila novu fotografiju na Instagramu i zahvalila kumovima za podršku

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 23.8.2022. u 17:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moramo naučiti živjeti zajedno kao braća ili ćemo izginuti zajedno kao budale", napisala je zadarska glumica Tihana Lazović na društvenim mrežama i poslužila se citatom Martina Luthera Kinga. Podijelila je fotografiju s nedjeljnog vjenčanja u Novom Sadu gdje su ona i njezin suprug, glumac Bane Trifunović proslavili ulazak u brak s kumovima. Sada je Tihana otkrila i koga su odabrali kao podršku za cijeli život. Iako različite vjeroispovijesti, pravi su dokaz da ljudi prvenstveno trebaju biti ljudi, neovisno o 'kategorijama'. Tihana je odabrala kolegicu glumicu i prijateljicu Marinu Redžepović, koja je nedavno doživjela trijumf zbog svoje prve glavne uloge u dugometražnom filmu, a Bane glazbenika i arhitekta te prijatelja Nedžada Mulaomerović. U opisu je dodala kako kumove voli najviše na svijetu te dodala kako od njih četvero jedan je musliman, drugi pravoslavac, treća ateistkinja, a četvrta katolkinja. Brojni su im čestitali u komentarima, ali i napisali kako imaju najbolje kumove na svijetu.

Zadarska glumica slavlje je započela u petak u Novom Sadu, a sve je zdušno dokumentirala na društvenim mrežama. Od brojnih gostiju već nekoliko dana cure fotografije i video snimke s fešte.

Ako je suditi po objavama, svadba je bila vrlo nekonvencionalna, vidi se da su prije svega guštali mladenci, a Tihana je zasjala u vjenčanici koju je dizajnirala njezina prijateljica Lana Puljić, što nam je ekskluzivno otkrila dva dana prije svadbe. Uz to je skombinirala ružičaste sandale, a opuštena punđa zaokružila je cijeli dojam. Reveri su također bili zanimljivi – na ulazu su gosti dobivali tablete Aspirina i Caffetina, a sve je više izgledalo kao fenomenalan tulum, a ne kao svadba. To su mladenci zasigurno i željeli, a nisu skrivali sreću budući da su se nekoliko puta pred gostima i poljubili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gabrijela Crnjac

Sjećate li se simpatične Gabi iz prve sezone 'Života na vagi'? Svi hvale njezinu transformaciju, a evo kako izgleda danas

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba