Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PROGOVORILA SUPRUGA

Tina Rupčić priznala ljubavni krah

Iako je kratko priznala da se rastaje od Hrvoja Rupčića, Tina nije htjela komentirati priče da on sad ljubuje s glumicom Zrinkom Cvitešić.

Image

tina rupcic tina rupcic

D.K./ 28.11.2008. u 13:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Tjedan dana nakon što je RTL Televizija ekskluzivno objavila kako se Hrvoje Rupčić rastaje od supruge, i to zbog glumice Zrinke Cvitešić, progovorila je i Tina Rupčić. Nekadašnja back vokalistica Parnog valjka u svom ljubavnom krahu ne vidi nikakvu senzaciju, a cilj joj je, kaže, da njihova djeca što bezbolnije prođu kroz razvod roditelja.

"Da, Hrvoje se prije dva mjeseca odselio od nas. Čemu to kriti kad je istina. Mene ničeg nije sram, ionako mi je svejedno što netko misli o meni, ali mi imamo dvoje djece koja su mi važnija i od Hrvoja i od mene same. Željela bih da naša djeca kroz ovo razdoblje prođu što bezbolnije, da o našoj rastavi ne čitaju u novinama, nego da ono što trebaju znati čuju od nas", rekla je Tina Rupčić za tjednik Gloria, ne želeći komentirati priče da je frontman Cubisma u vezi sa Zrinkom Cvitešić.

I dok se Tina pojavila na dodjeli nagrada Hrvatskog glumišta, Hrvoje Rupčić i Zrinka Cvitešić naveliko izbjegavaju medije. Nakon objave priče o njihovoj romansi, mediji su iskopali brojne fotografije njihovog druženja ovog ljeta te doznali da se ljubavnici (virtualno) druže i na Facebooku, gdje je Rupčić ostavio video svoje nove djevojke na motoru, kojeg je vjerojatno sam i snimio.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svestrani mladić

Kako je zagrebački arhitekt Vid Juračić postao najveća hrvatska YouTube senzacija? Otkrio nam i ljubavni status

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba