Ostalo

Tina Vukov nakon veze s Rajićem povukla se iz javnog života, a sada se vraća na scenu

Tina Vukov na Dori se natjecala već tri puta, ali ranije nije uspjela ostvariti zapaženiji uspjeh.

RTL.hr
06.02.2022 14:30

Ove godine jedno ime na popisu izvođača za Doru 2022. iznenadilo je sve. Naime, za mjesto na Euroviziji natječe se Tina Vukov koja se zadnji put na Dori natjecala prije više od 10 godina, točnije 2011. godine, a 2015. potpuno se povukla s glazbene scene nakon što je odjeknula vijest o njezinoj vezi s 24 godine starijim Lukom Rajićem .

Tina Vukov

(FOTO: PIXSELL)

Mlada Tina tada je, pod pritiskom slave, odlučila povući se iz javnog života, a njezina ljubav s Rajićem nije dugo potrajala.

Ove godine Tina se odlučila vratiti na scenu te je u listopadu izbacila novi album, na kojemu se nalaze samo obrade pjesmama poput Kuća pored mora, Poljubac za zbogom, Još samo večeras i Taj beguine.

Ipak, na Doru 2022. godine odlučila se prijaviti s autentičnom pjesmom Hideout, koja je njena prva pjesma nakon 15 godina glazbene stanke.

Tekst za pjesmu napisali su Tomislav Gojanović i Josipa Vujević , a za glazbu su zaslužni Gojanović i Rejhan Okanović .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Podsjetimo, Tina se ranije već tri puta natjecala na Dori. Prvi put 2004. s pjesmomTuga dolazi kasnije, kada nije prošla u finale. Više sreće imala je 2006. s pjesmo Il Treno Per Genova, s kojom je u finalu zauzela treće mjesto, dok je godinu dana kasnije s pjesmom Tata završila na četvrtom mjestu.