Ostalo

Tinejdžeri ludi za novim izazovom: je li kora od banane uistinu skliska kao u crtićima?

Tinejdžeri su našli novi način kako da se sramote i ozlijeđuju na internetu: "Banana Peel Challenge".

vijesti.hr
29.03.2016 21:42

Novi viralni trend smislio je Jason Oakes , koji je htio provjeriti da li se čovjek uistinu može poskliznuti na koru od banane kao što je to prikazano u crtićima. Video je objavio u nedjelju navečer, a otad je retweetan više od 91.000 puta.

Nakon njega je isto pokušala Analise Odegaard , a unatoč tome što si je umalo razbila glavu, Jason je bio oduševljen."Jupi, volim te, prva si kojoj je to uspjelo", napisao joj je Jason.

Tinejdžeri su poludjeli za ovim novim besmislenimtrendom, nomnogi korisnici Twittera izrazili su zgražanje nad istim. Naime, ljudi su zabrinuti da je sve otišlo predaleko s obzirom da su mnogi zavšili s ogrebotinama i uganućima.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Postoji li sigurnosno upozorenje o ovom izazovu? Možda - nosite kacigu", preporučila je jedna tviterašica, dok je druga, koja ga je isprobala, napisala: "Mislim da sam slomila zapešće".

Pročitajte još
Tinejdžeri se natječu tko će bolje 'napumpati' usne kao Kylie Jenner

Inače, ovo nije prvi put da su tinejdžeri 'navukli' na besmisleni izazov kojiuključuje samoozlijeđivanje. Prošle godine pokušavali su sisanjem malih čašica napraviti pune usne kao što ima Kylie Jenner.

Još jednom se potvrdiloda glupost uistinu nema granica.