Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAJKRVAVIJA PARADA

Tisuće zombija zaustavile promet

Čudnovati likovi iz naše sljedeće priče imaju samo jednu želju - zaustaviti nasilje na ulicama svojih gradova! A to čine prekriveni krvlju, puni ožiljaka i sa stravičnim maskama na licu! Ulice Singapura i Bogote tako su ovog vikenda preplavile tisuće zombija, i na nakoliko sati ih pretvorile u dva najveća seta horor filmova na svijetu!

RTL/ 29.10.2012. u 18:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Promet u  Bogoti, zaustavili su zombiji! Prošetali su ruku pod ruku - prerezanih grkljana i s krvavim dijelovima tijela. Na prvi pogled možda su djelovali zastrašujuće, ali ova su stvorenja iz ormara i s mračnih tavana izišla s plemenitim motivom. Zbog brojnih uspješnih televizijskih serija i horor filmova - ovaj žanr nikada nije bio popularniji.

Na drugom dijelu svijeta - ista slika. U Singapuru prva parada krvi i straha. Prva parada zombija održana je prije jedanaest godina u Sacramentu. Od tada se najveće metropole svijeta bore koja će organizirati brojnije okupljanje jezovitih kreatura. Dulje od same parade U Singapuru - trajale su pripreme. Pred profesionalnim šminkerima bio je poseban izazov - mlade ljude pretvoriti u hodajuće mrtvace.

Okupljenom mnoštvu, čini se, ipak nisu uspjeli dočarati kraj svijeta. U jednom ipak jesu - svoj su svijet mašte na nekoliko sati prenijeli u stvarni život. I na ovaj bizarni način dokazali da su jezoviti filmski kadrovi u odnosu prema nasilju koje nas svakodnevno okružuje, ustvari -  komedija. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba