Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Jedan vodeni znak imat će razloga za slavlje, dok Bik i Blizanci trebaju...

Doznajte smiješe li vam se zvijezde idućeg tjedna

Anđelka Subašić
21.02.2022 08:00

Što vam zvijezde pripremaju sljedćei tjedan, doznajte od iskusneastrologinje AnđelkeSubašić .


OVAN

Posao – vi sada u poslu možete prosperirati, dobiti zaslužena priznanja i povišice, a privatno možete urediti vlasničke odnose snekretninama. Trenutno se ne preporučuju riskantna financijska ulaganja. Ako nemate posao, morate prihvatiti posao nižeg nivoa. Okolnosti će vam poslije pomoći da napredujete.
Ljubav – Pluton u vaš život postavlja ljubavne izazove, pogotovu vama koji ste u stabilnoj vezi ili braku. Preporučuje se da zauzmete stav. Ako ste slobodni možete uživati u ponudama.
PORUKA -Vrijeme je da pokažete vise nesebičnosti i ne forsirate prepreke.


BIK

Posao – sada budite spremni na oluje u poslu, na iznenađenja, na kaos. Vi trebate rješavati probleme bez odgode. Delegirajte obaveze drugima jer ih nećete sami uspijevati riješiti. Šefovi će vas upozoriti da im se "pokorite"' i ispuniti njihove naloge. Odustanite od nerazumnih i riskantnih poslovnih ideja.
Ljubav – nagli prekid vaše veze posljedica je početka drugog ljubavnog odnosa. Time ćete mnoge oko vas prilično iznenaditi jer ste do sada voljeli ljubavni mir i stabilnost.
PORUKA -Ne dozvolite vašem egu da vam poljulja stabilnost i mir u obitelji.


BLIZANCI

Posao –Vrijeme je da u poslu okrenete novo poglavlje i poučeni iskustvom zrelo i promišljeno sada radite planove za napredovanje. Dio vas koji se zanosite svelikim profitom i idealizirate vaše uzore morate biti na oprezu. Lako vas je prevariti i razočarati. Vi koji se bavite intelektualnim poslom možete više napredovati.
Ljubav – trenutno nemojte miješati ljubav i posao, jer druge kolege vas promatraju. Vi koji ste slobodni i željni avantura možete u ljubavi riskirati i uživati. Vi u braku ste trenutno zadovoljni sa partnerom.
PORUKA -Izbjegavajte neiskrenost.


RAK

Posao – imate puno posla. Trenutno niste zadovoljni sa financijama. Neka vas to ne zabrinjava jer sve u što ulažete trud će se isplatiti. Sada nije baš vaše vrijeme za velike promjene. Radite i ne uzrujavajte se ako se od vas traži više i bolje. To je znak povjerenja a ne pritiska na vas.
Ljubav – u ljubavi trebate promjene. Promijenite ono što vam partner zamjera. Pružate li otpor tome bolno će vas dovesti pred gotov čin. Uvijek imajte na umu da su moguća čuda u ljubavi.
PORUKA -Ne stavljajte kućne obaveze ispred emocija. Trebate živjeti u sadašnjosti, a ne u prošlosti.


LAV

Posao – vama je sada pametno izbjegavati poslovne investicije jer su riskantne i nesigurne. Radije se posvetite već uhodanome poslu. Nove poslovne prilike za promjenu ili napredovanje dolaze iz inozemstva – dugo ste to očekivali, ali sada ste neodlučni. Odgodite odluku za 2-3 mjeseca.
Ljubav – nestabilne su vam emocije i imate dramatične reakcije na sve ljubavne izazove. Sa vašim odabirom ne slaže se obitelj. Neki od vas osjećaju se usamljeno i tužno. Od vas koji ste u braku parter traži vise energije i vremena.
PORUKA -Dramatičnost izrazite kroz kreativnost.

Pročitajte još
Ljubavni horoskop Anđelke Subašić: Saznajte kako se znakovi ponašaju kada su ludi od ljubavi!

DJEVICA

Posao – vama u poslu pogoduje ovaj period. Možete napredovati, promijeniti posao, uspjeti se zaposliti – započeti jedan novi ciklus. Ostanite savjesni i budite uporni pa će se vaša predanost dužnostima i obavezama isplatiti.
Ljubav – jedna stabilnost u ljubavi donosi mir vama koji ste u braku ili u stalnoj vezi, Vi koji ste slobodni sada osjećate da vam nedostaje ljubav. Važno je da ne ulazite u nejasne ljubavne veze ili u ljubavni trokut jer bi vam bilo vrlo bolno i razočaravajuće na kraju priče.
PORUKA -Posvetite se sebi i vise uživajte u životu.


VAGA

Posao – imate puno poslovnih izazova, neplaniranih promjena, i svaki dan osjećate neku vrstu pritiska na poslu. Ne preostaje vam drugo nego da ubrzate vaš radni ritam i da brže donosite odluke. Budite štedljiviji sa novcem.
Ljubav – Vama u braku povremeno se javlja osjećaj ljubavne usamljenosti ili čežnja za ljubavi iz prošlosti. Trebate uživati u tome što imate pored sebe. Vi slobodni trenutno nemate novih prilika. Dok ih čekate uživajte u prijateljstvu. Tu se nalazi jedna potencijalna privlačnost.
PORUKA -Sve se događa sa razlogom i u pravo vrijeme.


ŠKORPION

Posao – Sada je preporučljivo da definirate vaše poslovne ciljeve i da poduzmete inicijativu. Svi koji vam mogu konkretno pomoći dati će vam podršku. Prije svega su to prijatelji, potom vaši šefovi ili vaši profesori ako studirate. Sada se osjećate smirenije pa možete biti ljubazni i objektivni. Uložite u nova znanja.
Ljubav – uz pomoć Jupitera i Neptuna vaše emocije će jednostavno otopiti svaki led. Možete osvojiti osobu koja vam se sviđa. Vi koji ste duže vrijeme u braku možete ponovno osvojiti vašeg partnera.
PORUKA -Iskoristite svaki dan i budite sretni.


STRIJELAC

Posao – iza vas je jedan naporan poslovni period koji ste junački izdržali. Čestitajte sebi. Sada možete iskoristiti to vaše iskustvo i postaviti sebi pravila i disciplinu. Vrijeme je za realne planove i želje a ne za fantaziju, osim ako se bavite sa umjetnosti. Budite pažljivi i oprezni sa novcem.
Ljubav – nova ljubavna veza jako lijepo je aspektirana, samo je morate polako razvijati. Dobro je da još neko vrijeme zadržite vezu u tajnosti? Važno je da budete sretni.
PORUKA -Slušajte vaš unutarnji glas, ali uvažavajte ono što vam razum govori.


JARAC

Posao – uvijek vam je važan posao, ali sada su vaše ambicije još izraženije. Rezultati su vidljivi iako dolaze sporije. Na vas se mogu osloniti i ozbiljno računati. Ako studirate uz posao biti će vam naporan tjedan ali uspješan. Ako ste društveno angažirani predložiti će vam zanimljivu poziciju. Financije su vam odlične.
Ljubav – pobrinite se odvojiti što više vremena za ljubav, za uživanje u partnerskom odnosu. Ako ste još uvijek slobodni taj status možete brzo promijeniti. Prijatelji vas žele spojiti sa jednom osobom.
PORUKA – budite blagi i nježni prema sebi.


VODENJAK

Posao – financije su vam već duže vrijeme dobre. To je rezultat vašeg odnosa prema novcu i prema sebi. Kreativnosti imate na pretek. Važno je da ste svaki dan srcem uključeni u posao i da budete praktično kreativni. Novac trebate uvijek voljeti i cijeniti jer je odraz vaših napora i vaših ideja.
Ljubav – vi koji ste slobodni sada želite jednu pravu ljubavnu avanturu. Vrlo brzo ćete moći ostvariti tu želju, ali ne baš ovaj tjedan. Vi koji ste u braku trebate se truditi da ne dođe do monotonije.
PORUKA - Čovjek nije otok sam za sebe. U društvu je ljepše.


RIBE

Posao – vi već osjećate prisutnost Jupitera u vašem znaku – imate obilje inspiracije, kreativnosti, originalnih ideja i optimizma. To je odličan potencijal - iskoristiti ga i novac će vam doći u lijepoj količini. Preporučuje vam se udružiti u poslu sa onima koji su praktični. Učinite odmah prve konkretne korake.
Ljubav – sada se zvijezde malo poigravaju sa vašom zaljubljivom prirodom. Šalju vam neobično ljubavno iskustvo. Čuvajte tajnu za sebe i ne dijelite vaše avanture sa prijateljima.
PORUKA -Slijedite vašu ljubavnu intuiciju i vašu poslovnu viziju.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.