Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Bikovi se ne smiju previše vezati za materijalno, a doznajte koji znak...

Vrijeme je da iskusna astrologinja Anđelka Subašić otkrije što nam to zvijezde donose sljedeći tjedan

Anđelka Subašić
11.04.2022 09:00

Saznajte sada horoskop za svaki znak i osjećajte se ugodno.


OVAN

Posao –Prvi dani tjedna proći će u rješavanju financijskih pitanja I birokratske procedure. Imati ćete puno javnih nastupa, pa iskoristite priliku za poslovnu promidžbu. Dobro je iskoristiti povoljan trenutak da realizirate jednu svježu ideju. Sada isplanirajte veće poslove prije nego o njima konkretno pregovarate.
Ljubav – u ljubavnim kontaktima djelovati ćete razigrano, ali malo nervozno. Iskoristite vaš šarm da zavedete konačno tu osobu koja vam se sviđa. Prepustite se uživanjima. Ako ste u dugoj vezi ili u braku izbjegavajte nesporazume i manje sukobe.


BIK

Posao – Nemojte biti previše vezani za materijalno, posvetite se više vašoj kreativnosti i mašti, te humanitarnim aktivnostima. U poslu se možete pouzdati u intuiciju i nači rješenja vaših poslovnih dilema. Ne podcjenjujte prilike koje vam se pružaju.
Ljubav – za ljubav nije najbolje vrijeme, ali vas to neće smetati da budete ekstravagantni u darovima i poklonima voljenoj osobi, pokazujući na taj način pripadnost. Ako partner ne uzvrati istom mjerom promislite kakve ste to krive signale poslali u zadnje vrijeme. Ne kasnite na spoj i ne izmišljajte isprike.


BLIZANCI

Posao – entuzijazam leprša u vama i zato ćete cijeli idući tjedan biti zadovoljni na poslu ili u učenju ako vam je to trenutni posao. Pokrenuti ćete konačno projekte o kojima ste neko vrijeme razmišljali. Izdaci su znatno veći od planiranih I zahtijevati će manja zaduženja na računu ili na kreditnim karticama.
Ljubav – ako putujete zabaviti ćete se kao nikada do sada. Ostvariti ćete dugo čekani cilj u ljubavi. Ako ste slobodni I sami želite pronaći idealnu osobu po vašoj mjeri. Možda je rođena u jednom od vodenih znakova. Nemojte se ponašati dominantno, već pokažite vašu nježniju stranu.


RAK

Posao – ovaj tjedan je pogodan za razne učenje, za financijska ulaganja u budućnost I pogodan za dodatnu zaradu. Ne preispitujete previše vaše poslovne ideje, i ne plašiti se svih mogućih I nemogućih prepreka. Čini se da vam je neophodan razgovor sa iskusnim ljudima koji vas mogu ohrabriti i dati vam moralnu podršku.
Ljubav – ovo je tjedan za sve vas koji ste u postojanom ljubavnom odnosu. Dozvolite osjećajima da vas preplave I jasno ih pokažite. Uživati ćete u ugodnim reakcijama vašega partnera. Pričajte I otvorite dušu, jer ne samo da ćete se osjećati lijepo već ćete učvrstiti vašu ljubav.


LAV

Posao – ovo je za vas promjenljivo razdoblje. Tjedan će obilovati čas optimističnim čas manje optimističnim poslovnim rezulatatima. Tamo gdje eventualno zapnete trebate se malo potruditi I strpljivo odraditi obaveze pa će rezultat biti povoljan. O ekonomskim pitanjima pitajte za savjet prijatelje i osobe od povjerenja.
Ljubav – na ljubavnome planu konačno ćete razriješiti manje nesuglasice i nesigurnost. Vas koji ste slobodni očekuje jedno ali vrijedno novo ljubavno poznanstvo. Postajete svjesni kakav točno odnos u ljubavi tražite i sa kime.


DJEVICA

Posao – Vrlo ste ambiciozni I postali ste svjesni da se vaš trud mora daleko bolje vrednovati nego do sada. Sve za posao - biti će vaša izjava tjedna. Budite pametni sa financijama, jer sada možete sebi stvoriti rezervu koja će vam kasnije dobro doći. Preuzimate malo previše poslovnih obaveza, a odgovornost vam stvara psihički pritisak.
Ljubav – Evo mojeg savjeta za ljubav - Otiđite negdje sa voljenom osobom I priuštite za oboje nezaboravne užitke koji su vam neophodni u ovome trenutku. Na površinu bi mogla izaći neka sitnica iz vaše ljubavne prošlosti, ali bezazlena je.


VAGA

Posao – Unesite male promjene u vašu radnu sredinu I učinite je ugodnijom za posao I za boravljenje. Ponekada ćete osjetiti pomanjkanje koncentracije pa bi bilo dobro ekstra pažnju posvetiti dokumentima, posebice onima od najveće važnosti. Pažljivo slušajte što vaši šefovi imaju za reći.
Ljubav – Ako ste sami i slobodni biti ćete vrlo osjetljvi na vanjske utjecaje i mišljenja drugih osoba. Oslobodite se pritiska okoline, jer vaš ljubavni život je vaša privatna stvar. Vi koii ste u braku vikend iskoristite za potpuno opuštanje u šetnji i u naručju voljene osobe.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Dobre vijesti za Blizance koji ulaze u kredit, dok će Djevice morati...

ŠKORPION

Posao – imate vrlo intenzivan poslovni tjedan u kojem će biti iznimno puno posla. Na svim planovima u poslu ćete se dokazivati. Od vas se puno očekuje. Financijski prihodi su odlični iako ćete imati jako puno izdataka, Samo na vrijeme izvršavajte obaveze i svi će vam biti zahvalni.
Ljubav – Nemojte previše dominirati nad partnerom već mu uzvratite barem jedan dio silne pažnje koju će vam posvetiti. Pokažite svoju nježnu stranu I to koliko ga doista volite. Ako ste slobodni sada baš nije žurno ući u vezu. Budite na distanci i ne žurite. Imate vremena.


STRIJELAC

Posao – na poslu ćete morati povući nekoliko značajnih poteza. Najprije prespavajte, razmislite a zatim krenite u akciju. Upoznati ćete zanimljive poslovne ljude. Puno toga će izgledati tako obećavajuće, no kasnije ćete se iznenaditi. Ljudi oko vas ne mogu pratiti vaš radni ritam pa imajte razumijevanja za njih.
Ljubav – susret sa osobom koju ste jednom slučajno upoznali I koja je na vas ostavila jak dojam, malo će uzburkati vašu sigurnost I rasplamsati maštu. Srce će vam snažno kucati I nećete moći sakriti vaše zanimanje. Nešto se tu nazire..


JARAC

Posao – Velike poslovne odluke su pred vama I neke od njih morati ćete realizirati. Netko od suradnika ili partnera protiviti će se vašoj inicijativi I novoj situaciji ali neće imati izbora. Upotrijebite vašu jaku logiku I razum kod argumentiranja odluka. Željni ste novih stvari, novih znanja, usavršavanja u poslu.
Ljubav – Vama koji ste slobodni ovaj tjedan a posebno vikend će donijeti dorbo raspoloženje sa konkretnim razlogom. Naslućuje se velika promjena u ljubavnom životu. Vi koji ste u vezi ili braku u slobodnim trenucima prepustite se druženju sa prijateljima ilikraćem putovanju.


VODENJAK

Posao –Velike financijske I složene poslovne zamisli pažljivo procijenite I pristupite im sa puno opreza. Oslanjajte se na intuiciju i na zdrav razum. Pažljivo organizirajte vaše vrijeme I dnevne obaveze. Konačno biste mogli poslušati I uvažiti savjete mudrih dobronamjernih ljudi.
Ljubav – najbolje bi bilo da se posvetite u potpunosti ljubavi, a sve drugo neka je u drugome planu. Ako razmišljate o ozakonjenju veze ili zarukama ne očekujte idealno okruženje niti savršen odabir uzvanika. Najbolje bi bilo otputovati sa voljenom osobom u mjesto u kojem nikada još niste bili.


RIBE

Posao – iako ste i sami zbunjeni vlastitim poslovnim zamislima I idejama vi ih trebate dovoljno jasno predstavljati u javnosti. Vrlo ste ste odlučni I energični u poslu pa vas suradnici I poslovni partneri pozorno slušaju I uvažavaju vaše mišljenje. Novi kontakti I njihova podrška olakšati će vam posao.
Ljubav – Ako ste slobodni I željni ljubavne avanture imati ćete puno onih koji će vas zavoditi pa nećete znati za koga se odlučiti. Iskoristite priliku koja vam se nudi pa ćete znati što dalje. A vi u vezi ili u braku dajte pokažite koliko je vama stalo do vašeg partner/ica koji vas obožava.