Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZVJEZDANE MINUTE

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Blizanci moraju jako paziti na novce, a jedan znak moći će birati prilike za...

Pred nama je tjedan u kojem će dominirati Bikovi i Škorpioni

Anđelka Subašić/ 22.11.2021. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kraj tjedna donosi nam nove zvjezdane minute. Što vas to očekuje u narednim danima otkrit će vam naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić.   

Pred nama je tjedan u kojem će dominirati Bikovi i Škorpioni. NAJINTENZIVNIJI dani u tjednu su srijeda i četvrtak.

OVAN

POSAO I FINANCIJE – Svojom energijom zaraziti ćete sve poslovne partnere, unoseći veselje, optimizam i polet. Mnogi će se uz vas osloboditi strahova i fobija koje nosi suvremeno tržište: od nepoznatoga, od brzine, od neuspjeha i propasti. Shodno tome su dobre financije.

LJUBAV – Slobodni Ovnovi imati će pregršt prilika i novih poznanstava sa seksipilnim partnerima i partnericama. Prepoznati ćete osobu koja će htjeti više od običnog poznanstva i prijateljstva.

VAŠI DANI – ponedjeljak i utorak.

BIK

POSAO I FINANCIJE – Poslovi koje ste radili zadnjih nekoliko mjeseci dati će razlog za zadovoljstvo. Bit ćete smireni, pažljivi i ugodni, a poslovni partneri htjeti će sa vama poslovati. Djelujete samouvjereno i financijski stabilno. Uživati ćete u zarađenome novcu.

LJUBAV – Sa vašim šarmom stvoriti ćete lijepe ljubavne prilike. Osvajati ćete polako i taktički. Galantno ćete ugađati sa lijepim riječima, gotovo poetski izrečenima ili napisanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VAŠI DANI – utorak, srijeda i četvrtak.

BLIZANCI

POSAO I FINANCIJE – Morate više paziti na potrošnju. Daleko je iznad vaših mogućnosti. Mogli biste doživjeti iznenađenje kod računa vaše kreditne kartice iako će prihodi biti dobri. Iskoristite nove poslovne mogućnosti, ali odgovorno rasčistite neriješene probleme.

LJUBAV – Imate veliku inspiraciju za nove ljubavi i nove avanture. Vas privlači mladalački duh i vitko tijelo pa ćete pokušavati vezu bez obaveza. Trenutno je moguća paralelna veza – nije to baš pametno. 

VAŠ DAN – nedjelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Nakon traume, Branka se okrenula lijepim stvarima: 'Spasila sam kći koju je poklopio ormar. U šivanju sam našla spas'

RAK

POSAO I FINANCIJE – Dobiti ćete zaslužene nagrade za sav uloženi trud ali i za odricanja u zadnje vrijeme. Ako još niste napunili tridesetu, sada ćete prvi puta osjetiti iskonsku karakternu i poslovnu zrelost. Pažljivo sa financijama.

LJUBAV- oženjeni će svoj brak oživjeti. Ljubav će ponovno procvjetati a nedavni problemi jednostavno će nestati. U tišini svoje intime biti će dokaza vaše ljubavi  na one suptilne načine: doručak u krevetu, omiljena poslastica i komplimenti.

VAŠ DAN – subota. 

LAV

POSAO I FINANCIJE – Čeka vas dinamično poslovno razdoblje. Ponude će dolaziti sa svih strana i neophodno ih je pažljivo selektirati jer nisu sve povoljne niti vrijedne vašega zalaganja. Odaberite one dugoročne, a za sve dileme obratite se najboljem prijatelju za kojeg ste sigurni da vas voli i podržava u svemu, te da nimalo nije zavidan ni ljubomoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LJUBAV – Započnu li slobodni Lavovi avanturu i prolaznu vezu, već nakon nekoliko tjedana uvjeriti će se da bi to moglo biti nešto ozbiljnije.

VAŠ DAN – nedjelja.

DJEVICA

POSAO I FINANCIJE – U poslovnome smislu neće vas ovaj period oduševiti. Malo ćete čekati druge da izvrše svoje obaveze na koje se nadovezuju vaše i o kojima ovise vaši poslovi. Čak ćete umjesto njih preuzeti započeto i dovršavati. Financije su trenutno malo nestabilne.

LJUBAV – Otpustite malo svoju zakočenost i ne potiskujte svoje osjećaje, nagone i potrebe za uživanjem u ljubavi. Ako se plašite neuspjeha iznenaditi ćete se koliko toga vam polazi za rukom i da ste neodoljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VAŠ DAN – srijeda.

Image
u tjednu pred nama

Tjedni horoskop Anđelke Subašić! Djevice čuvaju veliku tajnu, a Vodenjaci bi trebali dobro razmisliti o jednoj stvari

Image
u tjednu pred nama

Tjedni horoskop Anđelke Subašić! Djevice čuvaju veliku tajnu, a Vodenjaci bi trebali dobro razmisliti o jednoj stvari

VAGA

POSAO I FINANCIJE – vaš posao i obaveze neće vam ostavljati puno slobodnog vremena. Trebati ćete se truditi iz petnih žila da sve moguće poslove i obaveze izvršite, da udovoljite  autoritetima, kolegama i poslovnim partnerima. Financije su srećom dobre pa se nagradite shopingom.

LJUBAV – mlade Vage će se osjećati baš kao velike filmske zvijezde – u centru pozornosti, zavodljivo i neodoljivo.  Diskretno i tajanstveno ćete ostavljati suparnike i suparnice začuđene i pobijeđene. 

VAŠ DAN – petak i subota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ŠKORPION

POSAO I FINANCIJE – Biti ćete doslovno nakrcani manjim i većim poslovima. Vi ćete kontaktirati, organizirati i koordinirati druge kako bi sve išlo naprijed. Dnevni raspored biti će napunjen i neće vam dozvoljavati da maštate ili planirate nešto drugo. Zato ćete sa financijama biti zadovoljni.

LJUBAV – u vama će se probuditi ona fatalna zavodljivost i privlačnost koja će začarati sve koji se nađu sa vama u dodiru ili pogledu. Vaš pogled obara s nogu i djeluje kao magnet.

VAŠ DAN – utorak.

STRIJELAC

POSAO I FINANCIJE – postojeći posao vam je malo dosadio i osjećate se ograničeno i sputano. Netko će vam ponuditi će vam dobar i zanimljiv posao sa dobrom zaradom. Ipak razmislite prije nego prihvatite ponudu. Dobro su vam aspektirani poslovi u domeni komercijale i marketinga.

LJUBAV – Slobodni Strijelci će imati nekoliko prilika za flert i kratke ljubavne avanture, što će i iskoristiti, ali ništa više od toga. Jednostavno se trenutno ne želite vezati za jednu osobu.

VAŠ DAN – četvrtak.

JARAC

POSAO I FINANCIJE – koristite vaše kolege i partnere, pogotovu one mlađe, pa njih uposlite i preraspodijelite dio vaših obaveze kako biste samo kontrolirali rezultate. Više se pozabavite vašom ekonomijom i financijama koje su odlične – investirajte u nešto što će vam donositi redovite prihode.

LJUBAV – Slobodni Jarci koji su započeli zanimljivu ljubavno avanturu sada će obnoviti kontakte i zakazati nove susrete. Istovremeno će vam pokušati pomrsiti račune bivši ili bivša.

VAŠ DAN – subota.

VODENJAK

POSAO I FINANCIJE – Posao će vam zadavati dosta nervoze. Teško ćete postizati dogovore ako ne pokažete više tolerancije prema kolegama i  prema šefovima. Najbolje je da pokušate iskoristiti vrijeme da završite ono što niste uspjeli prošli tjedan. Novac vas voli ovih dana.

LJUBAV – oženjeni Vodenjaci željeti će provesti vrijeme sa svojom djecom, a oni koji ih još nemaju sada žele postati roditelji. Možda vaš partner ne razmišlja isto, ali ne uzimajte te reakcije previše k srcu.

VAŠ DAN – utorak i srijeda.

RIBE

POSAO I FINANCIJE – Putovati ćete svakodnevno zbog poslovnih obaveza. Kontakti sa ljudima biti će intenzivni. Doživljavati ćete sve ili lijepo ili naporno, ili će vam se sviđati ili izazivati otpor. Nema mjesta ravnodušnosti ni dosadi. Financije su super.

LJUBAV – Iznenadne ljubavne strasti i zanimanje za osobu koju prvi puta vidite zateći će vas malo nespremne i čak vas uplašiti. ''Nije za mene'' najprije ćete pomisliti a već slijedeća misao biti će ''ma zašto ne?''.

VAŠ DANI – subota i nedjelja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba