Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
u tjednu pred nama

Tjedni horoskop Anđelke Subašić! Djevice čuvaju veliku tajnu, a Vodenjaci bi trebali dobro razmisliti o jedno...

Evo što vam zvijezde donose idućeg tjedna

Anđelka Subašić/ 8.11.2021. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pred nama je tjedan u kojem će najaktivniji biti Škorpioni. To ujedno najviše provocira Vodenjake. Najintenzivniji dan u tjednu je četvrtak.

OVAN

POSAO I FINANCIJE – uz malo truda možete sada puno toga ostvariti i biti zadovoljni sa financijama. Ne propuštajte pozive, e-mailove niti poruke, jer svaki od njih je prilika za zadovoljstvo i zaradu. Zato će najviše profitirati Ovnovi koji se bave prodajom i posredovanjem. Ljubaznost vam otvara sva vrata plus vaš optimizam – pa gdje vam je kraj.

LJUBAV – sviđa vam se prijatelj ili prijateljica? Pokažite to. Ili će vam prijatelji pomoći pronaći sreću u ljubavi.

VAŠ DAN - Ponedjeljak

BIK

POSAO I FINANCIJE – dosta ste nervozni i ne uspijevate dominirati na poslu. Eh, upravo je problem u vašoj želji za dominacijom. Sada je vrijeme da udružite vaše sposobnosti sa drugima i da im budete podrška. Samo tako ćete se pokrenuti i ostvariti vaše zamisli. Financije jesu dobre ali mogu biti i bolje.

LJUBAV – dopustite da vas osvoje ako ste još slobodni. Prilike imate ali pružate otpor. Vama koji ste u braku potrebno je malo zapaliti onu iskru. Učinite to. 

VAŠ DAN – Petak 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

BLIZANCI

POSAO I FINANCIJE – vi točno sada osjećate što bi bilo najbolje napraviti. Ako tražite posao dajte pošaljite zamolbe bilo na natječaj bilo one otvorenog tipa. Vi koji radite dobivati ćete odlične reakcije na vaše poslovne ideje i zato budite aktivni i poduzetni. Financije bi bile odlične kada ne biste toliko trošili. 

LJUBAV – eh, u ljubavi baš trebate biti tolerantni i strpljivi jer vam neće opraštati greške. Oslonite se naš vaš šarm i vaš osmijeh.

VAŠ DAN – Utorak.

RAK

POSAO I FINANCIJE – zvjezdice sada jesu na vašoj strani. Zato možete na relativno lagani način napraviti jedan ali vrijedan korak naprijed u poslu koji radite ili za koji se natječete. Ako imate vlastitu firmu ili obrt sada je pravo vrijeme da proširite ponudu sa nečim novim. Financije su dobre ali ih prate troškovi koje niste planirali. Važno je platiti ih na vrijeme. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Nakon traume, Branka se okrenula lijepim stvarima: 'Spasila sam kći koju je poklopio ormar. U šivanju sam našla spas'

LJUBAV – tu se nešto dobro događa. Možda vam izgleda kao prolazna priča, ali Venera vam poručuje da je to nešto više. 

VAŠ DAN – Četvrtak.

LAV

POSAO I FINANCIJE – ako imate osjećaj da vam baš u poslu ne cvjetaju ruže, pa tu ste negdje blizu istine. Ali zapitajte se u čemu griješite i zapitajte se ''kako mogu popraviti greške''. Prva greška je brzopletost, nepromišljenost i ambicije koje su nerealne. Dajte prednost samo provjerenim ljudima i poslovima. Financije su vam odlično naklonjene, zato svaku priliku iskoristite.

LJUBAV –Vi sada imate lijepi period – ljubav je eliksir za vaš ego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VAŠ DAN – oprez u četvrtak i petak.

Image
iskusna astrologinja

Tjedni horoskop Anđelke Subašić! Rakove čeka veliko životno čišćenje, a jedan znak imat će ljubavnih problema

Image
iskusna astrologinja

Tjedni horoskop Anđelke Subašić! Rakove čeka veliko životno čišćenje, a jedan znak imat će ljubavnih problema

DJEVICA

POSAO I FINANCIJE – tko radi ne plaši se gladi, kaže stara izreka. Vi trebate malo više raditi na vlastitoj promociji i na vašem vlastitom marketingu. Nije lijepo kada sebe ljudi hvale ali nije niti pametno biti previše skroman u poslu u današnje vrijeme. Bez obzira na nešto povećane privatne troškove vaše financije imaju rast. 

LJUBAV – vi koji imate tajnu simpatiju ostanite još neko vrijeme u tom filmu. Sve je zanimljivije dok je obavijeno tajnom.

VAŠ DAN – ponedjeljak i subota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VAGA

POSAO I FINANCIJE – sve ide kako bi trebalo. Imate razloga za zadovoljstvo. Ako ste iskoristili prethodni period ostanite još uvijek u optimizmu i u akciji. Jer bez inicijative i akcije ništa neće doći samo od sebe. Malo će vas ometati administrativne sitnice. Pojednostavnite sve. Vaš topli osmijeh i ljubaznost vam pomažu. Financije su dobre. Neka tako ostane. 

LJUBAV – vi koji započinjete novu vezu imate naklonjenost Jupitera koji pomaže da učinite onaj veliki korak.

VAŠ DAN – je srijeda.

ŠKORPION

POSAO I FINANCIJE – ovako dinamičan tjedan na poslu dugo niste imali. Drugi pored vas osjete da zračite velikom energijom. Napredovati ćete ali uz to dobiti puno novih obaveza. Više ćete napraviti vi nego vaš tim. Financije jesu dobre ali niste očistili stare obaveze. Učinite to da biste financijski ''prodisali''. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LJUBAV – vi koji ste već duže u vezi trebali biste okruniti ljubav sa lijepim ritualom. Vi koji ste u osvajačkom pohodu budite malčice skromniji.

VAŠ DAN – svaki dan.

STRIJELAC

POSAO I FINANCIJE – posao vas malo zamara u zadnje vrijeme i zato je preporučljivo da nakon posla i obaveza nađete svoj mirni kutak i obnovite energiju za nove poslovne ideje. Skloni ste poslovnoj avanturi ali sada nije baš vrijeme za to. Maksimalno povećajte prihode. Stavite nešto novca na stranu jer to trebate raditi kada ga imate.

LJUBAV – koliko novca toliko i ljubavi, a jedina je razlika što u ljubavi trebate više uživati jer ona nije potrošna.

VAŠ DAN – ponedjeljak i petak.

JARAC

POSAO I FINANCIJE – čini vam se da ste na poslu malo u sjeni drugih i da ne dolazi do izražaja vaša sposobnost. Možda se kolege plaše vaših ambicija. Potez je na vama. Trebate im isprovocirati pažnju. Pomozite im i nesebično podijelite sa njima vaše znanje. Više se smiješite i budite veseli čak ako se tako i ne osjećate. Financije su vam jako dobre. 

LJUBAV – trebate više uživati. Ako ste slobodni nećete to još dugo biti, stiže uskoro nevera od ljubavi. Držimo fige.

VAŠ DAN – subota i nedjelja.

VODENJAK

POSAO I FINANCIJE – nije vam lako. Sa svih strana je pritisak i morate dati sebe u potpunosti. Neki poslovi jednostavno neće ići. Ne forsirajte. Dajte svu energiju u ono što ide glatko, bez muke. To će vam donijeti najveće financijske prihode ikada. Samo malo sa odgodom, ali vrijedno je čekanja. Razmislite o privatnom poslu. Imate podršku moćnog Jupitera.

LJUBAV – malo su se ljubav i prijateljstvo pomiješali u vašem slučaju. To najbolji temelj za ljubav. 

VAŠ DAN – svaki dan vam je dobar.

RIBE

POSAO I FINANCIJE – poslovno je ovo jako dobar period. Vaši prijatelji daju vam podršku i nove ideje za posao. U kreativnom ste periodu. Izrazite to u poslu. Napravite sada što više kontakata, pošaljite puno poruka i ponuda. Odaziv će biti sjajan. Sa novcem sada niste pažljivi. Trošiti ga više od potrebe. Ali nadoknaditi ćete ga brzo. Uživajte.

LJUBAV – tu nemate premca - ljubav je vaše pogonsko gorivo. Ako za vikend ne bude kako ste zamislili ne budite razočarani.

VAŠI DANI – Četvrtak i petak.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

shimmer fallback
18. OŽUJKA U ARENI

Rammstein dolazi zapaliti Zagreb!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba