Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Djevice očekuju veliki rezovi, a Jarčeve neočekivan zaokret

Pred nama je tjedan u kojem će najaktivniji biti Jarci i Vodenjaci

Anđelka Subašić
15.11.2021 08:00

Volite horoskop? Svaki horoskop trebate uzeti samo pozitivno, kao inspiraciju i motivaciju da sebi olakšate i uljepšate svaki vaš dan. Pred nama je tjedan u kojem će najaktivniji biti Jarci i Vodenjaci.


OVAN

POSAO I FINANCIJE - Mars vam potiče vrlo veliku energiju, entuzijazam i ambicioznost, ali nekada na rubu konflikata. Uz mudrost možete puno toga postići. Naklonost prijatelja i poslovnih partnera iskoristite za podršku i praktičnu pomoć, ali ne zaboravite na zahvalnost i na skromnost. Surađujte sa novim mladim ljudima. To donosi financijske nagrade.

LJUBAV - za ljubav nađite više vremena i razumijevanja. Pogodno je vrijeme za zasnovati obitelj i započeti novi život.

VAŠ DAN -srijeda.


BIK

POSAO I FINANCIJE - Vi uvijek želite na ugodan način rješavati probleme. Poslušajte što drugi imaju za reći, odgodite malo odluke i prespavajte svaku od njih, ali ih ne gurajte pod tepih. Izbjegavajte neiskrenost i nekorektne postupke. Pažljivo sa novčanim tansakcijama - moguć pogrešan nalog. Prihodi su vrlo dobri.

LJUBAV -Vrijeme je za rješavanje vašeg partnerskog odnosa. Promijenite nešto u vašem ustaljenom obrascu ponašanja. Vi najbolje znate što griješite.

VAŠ DAN -utorak.


BLIZANCI

POSAO I FINANCIJE - Okrenite se ka potpuno novim i kreativnim poslovima. Iskoristite svoju svestranost na jednom konkretnom polju i nemojte raspršiti energiju na sve strane. Potrebni su novi suradnici, novi stil i konstruktivni dugoročni planovi. Finacije su dobro aspektirane.

LJUBAV -konfuzni ste za velike promjene, no svako zlo za neko dobro: možda su promjene neprikladne za vas osobno i vrijeme će pokazati pravu stranu problema. Otvorite se dubokim emocijama.

VAŠ DAN - petak.


RAK

POSAO I FINANCIJE - Financije će biti stabilne. Zato sada nemojte potpisati ugovore za kredite i veće financijske transakcije. Sada usmjerite imate snagu da se oslobodite loših radnih navika. Ako ste se upravo zaposlili možete dugo ostati na tom poslu i biti zadovoljni.

LJUBAV - Nove osobe ulaze u vaš život unoseći radost, igru i odgovornost, ali sve to vam daje zadovoljstvo. Iskoristite aspekte i radite na sebi, vašem izgledu, stilu odijevanja i cjelovitom imageu.

VAŠ DAN - subota.


LAV

POSAO I FINANCIJE - Samopouzdanje po kojem ste prepoznatljivi neće biti na visini. Najbolje je svoju konfuziju gledati kroz prizmu humora. Bavite li se nekretninama, imovinsko pravnim pitanjima - neće ići brzo ni lako. Financije nisu kakve biste željeli, ali kažu - bogat je onaj koji je sa manje novca zadovoljan.

LJUBAV -Pokažite svoj Lavovski sjaj. Vaše srce šalje prave signale: ugodu? - u tom slučaju idite naprijed u osvajanju ili nelagodu? - odustanite od te ideje.

VAŠ DAN - četvrtak.


DJEVICA

POSAO I FINANCIJE - Vaša poslovno okruženje stavljati će vam jaki osjećaj odgovornosti i očekivati od vas jako puno, nekada i previše. Sačuvajte što više možete novca sa strane makar to bile i minimalne svote jer mogući su dodatni izdaci na stvari kojima polako ističe rok trajanja, primjerice nepredviđeni kvarovi kućanskih aparata.

LJUBAV -U privatnom životu očekuju vas rezovi. Izboriti ćete se za osobnu slobodu. Ne skidajte osmijeh sa lica kako god se osjećali iznutra.

VAŠ DAN - ponedjeljak


VAGA

POSAO I FINANCIJE -Slobodno pokažite ambicije, vaše sposobnosti i umješnost, vašu osebujnost u pristupu poslu i ljudima. Nametnite svoju volju šefovima makar za promjenu nešto povisili ton, kako bi oni osjetili vašu odlučnost. Sva energija i uloženi trud isplatiti će se. Imate dobrih prilika da povećate prihode od posla.

LJUBAV - Iskoristite priliku i uživajte, a na kraćem putovanju bi se mogla dogoditi prava romantična ponuda. Budite otvoreni za emocije i ne čekajte da sve bude idealno.

VAŠ DAN - petak


ŠKORPION

POSAO I FINANCIJE -većinu vas odlikuje snažna volja i čvrst karakter. Saturn vam donosi test zrelosti. Vaše organizacijske sposobnosti trenutno dolaze više do izražaja individualno nego u radu sa drugima. Unesite promjene u posao, nove metode. Ako studirate trebate potpuno spremni izaći na ispite. Financije su stabilne.

LJUBAV -Ljubavna afera pretvara se u ozbiljan odnos sa svim odgovornostima. Ne obećavajte ono što ne možete ostvariti. Pripremite se za roditeljsku ulogu.

VAŠ DAN - svaki dan.


STRIJELAC

POSAO I FINANCIJE -Energija će vam biti promjenljiva: na trenutke ćete se osjećati jako snažno, moćno i sposobno za velike odluke i samostalnost u životu. U karijeri je mogući ubrzani napredak ako se posvetite poslu koji volite. Treba vam dodatna izobrazbu za posao ili učenje starnog jezika. Financije vam se smiješe a vi ih trebate bolje rasporediti.

LJUBAV -Imate priliku riješiti vaše ljubavne probleme, ako potražite pomoć. U ljubavi će biti nagli obrati: prekidi ili brak na brzinu.

VAŠ DAN -srijeda.


JARAC

POSAO I FINANCIJE - Vaša racionalna priroda i sposobnost dugoročnog planiranja sada dolazi do izražaja. Zbog toga su financijske prilike odlične. Dobro su aspektirani prihodi od osiguranja, nasljeđa, kamata i darova. Uzimate li kredit od banke možete ostvariti povoljne uvjete.

LJUBAV - U slobodno vrijeme započeli ste sa novim hobijem, a upravo donosi i neočekivani ljubavni zaokret. Osjećaji će potpuno isključiti vaš oprez i racionalnost. Prepustite se emocijama.

VAŠ DAN - ponedjeljak i utorak.


VODENJAK

POSAO I FINANCIJE -Sa velikom dozom sreće možete pokazati vaše sposobnosti, možete se zaposliti, sudjelovati na natjecanju i afirmirati se u onome u čemu ste najbolji. Iskusnije, ozbiljne osobe spremne su vam dati financijsku podršku i novčanu nagradu za posao, za trud i kvalitetu. Dokažite da se na vas može računati.

LJUBAV -sa partnerom ste zajedno jači. Možete i u takvim odnosima njegovati individualnost i pravo na vlastito mišljenje. Jak vam je instinkt da postanete roditelj.

VAŠ DAN – srijeda, četvrtak i petak.


RIBE

POSAO I FINANCIJE -vi jako dobro znate da u krizi jačamo, razvijamo se i možemo napredovati. Planete su se sada rasporedile u vašu korist. Odrediti prioritete i želje svedite na realne i stvarne. Ostanite dosljedni, iskreni prema sebi i drugima. Kontakti sa osobama na položaju dati će odlične rezultate koji će se pokazati jako korisni za vašu budućnost.

LJUBAV -Ne zaboravite na sebe. Uživajte u pažnji i romantičnim trenucima sa osobom koja vas očarava sa svojom nježnošću.

VAŠ DAN-subota i nedjelja.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.