Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Dominirat će Djevica i Jarac, a teži tjedan je pred Rakovima

Pred nama je tjedan u kojem će dominirati Jarac i Djevica

Anđelka Subašić
2022-01-24 08:00

Što nam zvijezde prognoziraju za sljedeći tjedan? Odgovore ima naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić .

Pred nama je tjedan u kojem će dominirati Jarac i Djevica.


OVAN

POSAO I FINANCIJE - većini vas može ovaj period u poslu učiniti puno ugodnijim i lakšim. Okolnosti nisu na vašoj strani ali sve to može nadomjestiti vaša disciplina. Preporučuje vam se više tolerancije i prihvaćanje poslovnih prilika koje vam se mogu činiti ispod vašeg nivoa. Budite ponizniji i novac će sve kompenzirati.
LJUBAV - postoje ljubavni problemi koje već nekoliko mjeseci ignorirate a oni vam kvare ljubavne odnose. Pokušajte više osluškivati i prepoznati tuđe emocije, a potom trebate prepustiti vašem srcu da vas vodi. Ono zna put.
VAŠ DAN je četvrtak.


BIK

POSAO I FINANCIJE - volite planirati posao i raditi ono što vama donese najviše materijalne koristi. Ne volite iznenađenja niti brze odluke. Morat ćete donositi brze odluke, bez puno kalkulacije, bez udobnosti i komocije. To je jedini način da dobro zaradite. Iskoristite prilike.
LJUBAV - Život brzo prolazi, pun je različitih rizika, a zaljubljenost oboji svakodnevicu, jača imunitet, budi vas poput budilice. Avanture su vrijedne, poput krijesnica u ljetnoj noći. Sve je prolazno i zato treba uživati u ljubavi sada, dok ne prođe.
VAŠI DANI su utorak i subota.


BLIZANCI

POSAO I FINANCIJE - vama u životu jako dobro dođe svestranost i prilagodljivost. U poslu je to iznimno važno i otvara mnoga vrata. Najlakše ćete zaraditi sa posredovanjem, u medijima, sa edukacijama, uslugama prijevoza i dostava proizvoda. Dok drugi okrivljuju situaciju vi se snalazite i dobro zarađujete.

LJUBAV - Neki od vas će biti u paralelnom odnosu i riskirati da se to otkrije. Neki od vas će biti jednom nogom u vezi a drugom nogom vani, spremni na bijeg u svakom trenutku. Ostali imaju odlične potencijale za predivnu ljubavnu priču
VAŠ DAN je srijeda.


RAK

POSAO I FINANCIJE – nekima od vas su poslodavci u krizi i okolnosti nisu sjajne. Ali sa dodatnim poslom možete povećati prihode. Budite otvoreni i prihvatite ono što vam okolnosti donesu, bez obzira na otpor ili strah koji možete osjećati. Znajte da ste dovoljno snažni.
LJUBAV - Nemojte ljubavnog partnera stavljati ispred sebe. Trebate biti ravnopravni i to se gradi od samog početka veze. Vrijeme je da se prestanete plašiti za ljubav. Ako ste slobodni znajte da ljubavna veza dolazi u onome trenutku kada se osjećate spremnima za ljubav.
VAŠI DANI su ponedjeljak i utorak.


LAV

POSAO I FINANCIJE - Ako ste bez posla svakako prihvatite prvu priliku, jer je izuzetno važno da ste poslovno aktivni, da stvarate prihode. Vi koji imate posao trebate se prilagoditi okolnostima, raditi po pravilima i biti skromniji u očekivanjima. Ako vam se sada nudi otpremnina pametno ju je prihvatiti.
LJUBAV - Vi koji ste u zadnje vrijeme imali probleme u braku ili vezi morati ćete donijeti odluke koje ste odgađali. Vama koji ste slobodni i želite započeti vezu zvijezde pogoduju u nekoliko prilika od kojih trebate izabrati jednu. Neka vaš izbor bude glamurozan.
VAŠI DANI su srijeda i četvrtak.


DJEVICA

POSAO I FINANCIJE - Ako radite za druge tada će se oni pobrinuti da vam osiguraju bolje uvjete rada i da vas nagrade za radišnost i lojalnost. Biti će to financijska nagrada. Vama koji ste u poduzetničkom sektoru posao će se proširi. Izbjegavajte poslovne odnose koji nisu potpuno definirani i u kojima vam se daju velika obećanja.
LJUBAV - Ne dozvolite da vas zavedu romantične priče iako si možete dopustiti koju od njih, ali povucite se čim se osjećate nesigurno. Vi koji ste u dužoj vezi trebate napraviti dodatni korak sa kojim ćete nagraditi partnera i sebe za sreću koju si uzajamno pružate.
VAŠI DANI petak, subota i nedjelja.


VAGA

POSAO I FINANCIJE - Najvažnije je da vi budete aktivni u traženju posla ako ga nemate, u prihvaćanju ponuda kada se dogode, da napravite sve što je potrebno kako biste pokrenuli vašu kreativnost, naučili dodatne vještine, savladali sve tehničke novitete. Ako imate privatni posao tada promijenite vašu ponudu i radne navike.
LJUBAV - bez ljubavi se ne uživa u životu. Ako ste u braku trebate više uživati sa vašim partnerom. Slobodni ste? Tada će vam se pojaviti dvije prilike, a vi ćete morati odlučiti želite li započeti vezu ili ćete nastaviti svoju potragu za savršenstvom.
VAŠ DAN je četvrtak.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Dominirat će dva temperamentna braka, a evo koga bi mogla iznenaditi...

ŠKORPION

POSAO I FINANCIJE - uključite i slušajte vašu intuiciju kada morate donijeti važne poslovne odluke, jer imate dosta iskušenja i morate mijenjati planove. Za poslom koji ne uspijete dobiti nemojte žaliti jer vas čeka nešto bolje. Visoke prihode nemojte sada očekivati i pripazite na troškove. Dajte svoj maksimum i uspjeh će doći.
LJUBAV – sada se zaljubite pa se brzo odljubite. Ako ste slobodni, odaberite po principu – mlađe je slađe. Vi koji ste u dugoj vezi ili braku a probleme ste zanemarili, morate promijeniti nešto. Najprije mijenjajte vaše poimanje partnerskog odnosa.
VAŠ DAN je utorak.


STRIJELAC

POSAO I FINANCIJE - Osjećate zadovoljstvo sa sobom i optimizam koji je neophodan za napredak. Kada ste u poslovnoj dilemi pomoć i savjet potražite od obitelji ili dugogodišnjih prijatelja. Ako ste u poduzetničkim vodama budite umjereni sa troškovima. Predajte zahtjev za povoljne poduzetničke kredite ili odgode ako su vam potrebne.
LJUBAV - dok Neptun poput opijata ili poput magle prikazuje ljubav kroz ružičaste naočale, vas čini naivnima. Lako povjerujete zavodljivim riječima. Strijelci koji su u braku trebaju odoljeti iskušenjima koja se budu pojavljivala izvan kuće.
VAŠ DAN je četvrtak


JARAC

POSAO I FINANCIJE – Vi sada osjećate snagu za velike poslovne iskorake. Učinite ih. Vama koji tražite posao pružiti će se prilika da prihvatite posao koji je odlično plaćen ali vas malo plaši odgovornost. Uvijek je dobro zapitati sebe ''što ja želim i koja je moja poslovna ambicija u životu, moja vizija sebe''? pravilan odgovor je onaj kod kojeg se pojavi osmijeh.
LJUBAV - čini se da ste se ''dogovorili'' sa sobom kada je u pitanju ljubav. Možete obnoviti vezu sa bivšom ljubavi, jer ste u međuvremenu zaključili da je to jedina osoba u vašem životu sa kojom želite biti.
VAŠI DANI su utorak i srijeda.


VODENJAK

POSAO I FINANCIJE - vežite se – polijećete. Tako bi se mogao opisati potencijalni poslovni uzlet. Sve ovisi o količini vaše akcije. Gdje kod pokucate na vrata ona će vam se otvoriti. Ako ste poslovno iskusni tada ćete biti nagrađeni za dosadašnje poslovne napore. Moguća su javna priznanja i poslovne ponude ''koje se ne odbijaju''.
LJUBAV – ulazite u ljubavnu priču koja je vrijedna vas i vaših ljubavnih očekivanja. To je važno znati kako biste otoplili led i pokazali divljenje. Vama koji ste u ozbiljnoj vezi predstoji onaj finalni korak. On je logičan slijed događaja. Radujte se.
VAŠI DANI su četvrtak i petak.


RIBE

POSAO I FINANCIJE - Najvažnije je da sada budete kreativni i motivirani. Ako radite vizualno kreativan posao imati ćete odlične kreativne i financijske rezultate. Radite li u zdravstvu ili sa ljudima kojima je potrebna pomoć, tada malo budite na distanci kako vas posao ne bi iscrpljivao.
LJUBAV – sada ste vrlo romantični. Dobro je da ne pokažete odmah da vam se netko sviđa. Budite tajanstveni. Vama koji ste već duže vrijeme u braku malo je monotono. Ako partner ne učini pravi korak može se dogoditi da netko drugi ostvari vaše želje i eto afere. Sve je za ljude, zar ne?
VAŠI DANI su ponedjeljak i utorak.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.