Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Ovnovi moraju čuvati posao, a Djevice se moraju čuvati ljubavnih trokuta

U tjednu pred nama najdinamičnije je Jarcima i Vodenjacima

Anđelka Subašić
10.01.2022 08:00

Što vas to očekuje u narednim danima, otkrit će vam naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić .U tjednu pred nama najdinamičnije je Jarcima i Vodenjacima.


OVAN

POSAO I FINANCIJE - Vi trebate biti spremni na oluje u poslu, na iznenađenja bez upozorenja, na iznenađenja koja morate rješavati bez odgode. Autoriteti će vas upozoravati da im se pokorite i ispunite obaveze. Morati ćete odustati od nerazumnih i riskantnih financijskih ulaganja.

LJUBAV - nagli prekid jedne veze ili braka i brzi početak druge veze mnoge od vas će prilično iznenaditi jer vi sada želite ljubavni mir i stabilnost.

VAŠ DAN je nedjelja.


BIK

POSAO I FINANCIJE – u nekoliko dana možete formalno urediti vlasničke odnose i pokrenuti prodaju vrijedne nekretnine. Trenutno vam se ne preporučuju riskantna financijska ulaganja. Ako nemate posao moratćete prihvatiti niži od očekivanja. Možete dobiti stipendiju za obrazovanje od vašeg poslodavca.

LJUBAV- Uran sada u vaš ljubavni život postavlja prave izazove, pogotovu vama koji ste u stabilnoj vezi ili braku. Preporučuje se da zauzmete stav. Vi koji ste slobodni možete uživati u ljubavnim ponudama.

VAŠI DANI – Ponedjeljak i petak


BLIZANCI

POSAO I FINANCIJE – ako tražite posao nema ograničenja da ga dobijete. Vrijeme je da okrenete novi list i poučeni iskustvom zrelo i promišljeno odabirete one poslovne odluke koje odgovaraju vašem karakteru. U intelektualnom poslu možete lakše napredovati. Financije su odlične.

LJUBAV – neki od vas će kroz vlastito iskustvo zaključiti kako ljubav i posao ne trebate miješati. Ostali mogu mirno šarmirati, ljubiti i uživati u avanturi koju ste započeli. Vi oženjeni ste zadovoljni odnosima spartnerom.

VAŠI DANI su utorak i srijeda.


RAK

POSAO I FINANCIJE - imatćete puno posla, ali neće svi biti isplativi. Neka vas to ne zabrinjava jer sve u što ulažete trud prije ili kasnije će se vratiti. Nemojte žaliti za onim što ne ide. Ne preporučuje vam se sada pokretati vlastiti posao. Vaša obitelj vam sprema ugodno financijsko iznenađenje.

LJUBAV – potrebne su vam promjene u ljubavnom odnosu, a ako pružate otpor tome možete doživjeti da vas partner dovede pred gotov čin. Trebate promijeniti ono što vam partner zamjera. Nagle zaruke su trenutno moguća čuda u vašem životu.

VAŠ DAN - je petak


LAV

POSAO I FINANCIJE – još neko vrijeme vam je pametno izbjegavati investicije jer će biti riskantne ili vrlo slabog efekta. Radije se posvetite već uhodanome poslu. Na obzoru su nove poslovne prilike, promjena posla ili dobra ponuda iz inozemstva – dugo ste očekivali takvo nešto.

LJUBAV - nestabilne emocije i dramatične reakcije na sve ljubavne izazove sada vas dosta muče gotovo svaki dan: svašim odabirom neće se složiti obitelj; neki od vas osjećaju se usamljeno i tužno. Ako ste u braku trebate posvetiti vise energije i vremena za partnera.

VAŠI DANI su utorak i nedjelja.


DJEVICA

POSAO I FINANCIJE - kroz ovaj tjedan možete prošetati sosmijehom: možete imati ugodne prihode i možete započeti jedan novi poslovni ciklus. Najviše uspjeha imatćete ako ste savjesni i uporni. Kako ste vi predani dužnostima i obavezama sada će vam se to vratiti.

LJUBAV - jedna stabilnost u ljubavi može značiti mir u braku i stalnoj vezi, ali isto tako može značiti prazninu vama koji ste slobodni. Važno je da ne ulazite u ljubavni trokut jer bi vam bilo vrlo bolno i razočaravajuće na kraju priče.

VAŠI DANI su ponedjeljak i subota.


VAGA

POSAO I FINANCIJE - svaka iskorištena poslovna prilika davati će dobre rezultate. Imati ćete puno poslovnih izazova, neplaniranih promjena, nekada pod pritiskom drugih suradnika i kolega. Jednostavno se trebate naučiti brzo donositi odluke, bez 'vaganja''. Egu teško padaju prepreke na putu. Budite štedljiviji ovaj tjedan.

LJUBAV - Pluton vam povremeno može dati osjećaj usamljenosti i čežnju za partnerom iz prošlosti. Ali trebate uživati u novim prilikama i neobičnim karakterima koje sada imate priliku upoznati.

VAŠI DANI su utorak i srijeda.


ŠKORPION

POSAO I FINANCIJE – sada trebate detaljno definirati poslovne ciljeve a potom poduzeti inicijativu. Skloni su vam pomoći prijatelji, nekoliko kolega i oni vam mogu konkretno pomoći. Budite prema svima ljubazni, skromni i pravični - to su kvalitete koje će vas dovesti do uspjeha. Ulaganje u novu tehnologiju vrlo brzo će se isplatiti.

LJUBAV - uz pomoć Neptuna vaše emocije će doista biti zadovoljene. Romantično putovanje, planovi za budućnost, osjećaj sreće i pripadanja, uživanje u primanju i davanju – zar se može bolje?

VAŠI DANI su petak i subota.


STRIJELAC

POSAO I FINANCIJE - Sada ćete sviše optimizma i hrabrosti gledati na posao. Iskoristite dosadašnje poslovno iskustvo i postavite sebi pravila i disciplinu. Samo srealnim pristupom naći ćete pravi poslovni smjer. Budite posebno racionalni snovcem i radite dnevne liste vaših troškova. Naučite se biti lukavi u poslu.

LJUBAV - jako lijepo je aspektirana nova ljubavna veza. Nekima od vas će partner biti porijeklom iz daleke zemlje. Ovih dana zbog ljubavi može se dogoditi da vi promijenite mjesto stanovanja. Važno je da ste sretni.

VAŠ DAN je nedjelja.


JARAC

POSAO I FINANCIJE - uvijek vam je važan posao no sada su vaše ambicije još izraženije. Rezultati dolaze zasluženo i imaju smjer za budućnost. Na vas se ozbiljno računa. Ako studirate uz posao bitće vam jako naporno ali to znanje će vam odmah koristiti. Nekima od vas se smiješi značajno povećanje plaće.

LJUBAV - pobrinite se da vam ostane vremena za ljubav, zaljubljivanje, uživanje u partnerskom odnosu. Ako ste još uvijek slobodni taj status će se definitivno promijeniti. Vama koji ste u braku roda će pokucati na vrata.

VAŠI DANI su svi dani u tjednu.


VODENJAK

POSAO I FINANCIJE - Disciplina vam je sada strani pojam, ali vi kreativnosti imate na pretek. Najvažnije je da vam netko pomogne odabrati pravi put i usmjeriti vašu kreativnost u praktične svrhe. Novac možda nije najvažniji ali je potrebno voljeti ga i cijeniti jer je odraz vaših zalaganja, napora, ideja i novac je mjerilo tržišne vrijednosti.

LJUBAV - kraćih ljubavnih avantura neće biti, jer nakon vaše zadnje priče vam je ostao neugodan osjećaj. Vama koji ste u braku ne piše se dobro ako partnera uzimate zdravo za gotovo. Potrudite se sada da se ne dogodiprava melodrama.

VAŠI DANI su utorak, srijeda i četvrtak.


RIBE

POSAO I FINANCIJE - obilje inspiracije, kreativnosti, originalnih ideja - potencijal su koji u poslu morate iskoristiti i unovčiti. Najbolje je da se udružite sa prijateljima koji imaju praktičnost i zajedničkim snagama postignete izvrsne poslovne rezultate. Usmjerite se ka inozemstvu - neka vaš posao prijeđe granice i jezične barijere. Sada vas novac voli.

LJUBAV - mnogi od vas doživjeti će vrlo neobično ljubavno iskustvo koje će vas malo uplašiti. Čuvajte tajnu za sebe i prepustite se istraživanju vlastitih emocija, bez predrasuda i bez žaljenja.

VAŠI DANI su petak i subota.