Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Ribe i Strijelci imaju razloga za slavlje, a Ovnovi su pred ljubavnom...

Pred nama je tjedan u kojem će dominirati Ribe i Strijelac

Anđelka Subašić
31.01.2022 08:00

Djelić pozitive, inspiracije i motivacije za nadolazeći tjedan donosi vam naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić . Pred nama je tjedan u kojem će dominirati Ribe i Strijelac.


OVAN

POSAO I FINANCIJE - Planeti će u vama izazivati nemir, napetost, unutarnje konflikte i borbenost prema okolini. Često ćete sebe eksponirati bez potrebe. Nemojte rješavati tuđe probleme i ne forsirajte druge na brzinu za koju nisu sposobni. Obiteljski problemi često će vas ometati u poslovnim obavezama. Financije su promjenljive.
LJUBAV - U ljubavi mnoge od vas očekuju veće odgovornosti I ozbiljne odluke. Morati ćete odabrati između braka i prekida veze. Ako budete započinjali ljubavnu vezu više uvažavajte osjećaje i želje osobe koju osvajate.
VAŠI DANI su petak i nedjelja.


BIK

POSAO I FINANCIJE - povoljan utjecaj planeta daje vam jednu injekciju optimizma, samopouzdanja i mogućnosti da ostvarite neke vaše težnje. U svakom slučaju potrebno je nešto poduzeti da znatno unaprijedite posao. Pokrenite promjenu ili upišite dodatno obrazovanje. Pokrenite sebe. Financije su u porastu, ali je i vaša potreba za trošenjem i za luksuzom.
LJUBAV - U braku i unutar obitelji imati ćete napetu komunikaciju. Nemojte biti pompozni i tvrdoglavi. Vama koji ste slobodni novi ljubavni vjetar u vaš život dovodi mlađu osobu koja će vas zadiviti svojim izgledom.
VAŠI DANI su srijeda i nedjelja.


BLIZANCI

POSAO I FINANCIJE - Financije iemocije imaju snažnu psihološku povezanost. Sada se osjećate optimistično pa trošite više na sitnice koje vam ne trebaju. Drugi će vas ohrabrivati na financijske rizike pa budite oprezni. Upotrijebite vašu praktičnost ilukavost u poslu.
LJUBAV - Velike izazove predstavljati će vam mlađi članovi obitelji. Najbolje da sve okrećete na humor. U ljubavi je očigledanvaš utjecaj na partnera. Tu vladate potpuno sa situacijom. Vama koji tražite ljubavnog partnera naklonjena je osoba sa (pre)ozbiljnim namjerama.
VAŠ DAN je subota.


RAK

POSAO I FINANCIJE - uz vaše zalaganje i požrtvovnost na poslu pomoći će vam suradnici da se osjećate vedrije, ljepše, bolje i uspješnije nego u proteklih nekoliko mjeseci. Na sastancima će prevladavati ugodna atmosfera. Financije su dobre, ali sada dosta trošite. Svakodnevica će biti ljepša i lakše ćete dobiti posao ako ga tražite.
LJUBAV - Ljubavni status nećete promijeniti, ali ćete započeti prve korake u budućoj promjeni. Mnogi od vas će preispitati odnose u braku. Kada želite nekoga zavesti tada upotrijebite vaše kulinarske vještine. Dobiti ćete vrlo zanimljiv poziv na spoj.
VAŠ DAN je srijeda.


LAV

POSAO I FINANCIJE – Sada je dobar period za komunikaciju, za dogovore i pregovore. Vaša pozitivna energija privući će ponude I motivirati poslovne partnere. Društveni život je vrlo dinamičan I morati ćete odabirati prigode na kojima ćete se pojavljivati. Financije vas sada puno ne zamaraju, jer peglate vaše kartice.
LJUBAV - Ljubavni život voditi ćete u tajnosti bez obzira da li se radi o braku, dugoj vezi ili novoj ljubavnoj priči. Nikome nećete dati do znanja sa kime ste sretni, ali će se sve vidjeti na vašem licu.
VAŠI DANI su ponedjeljak i nedjelja.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Dominirat će Djevica i Jarac, a teži tjedan je pred Rakovima

DJEVICA

POSAO I FINANCIJE - Ako ste rođeni na početku znaka Djevice tada ćete se čuditi samima sebi: emocije će upravljati razumom, nećete biti niti skoncentrirani niti organizirani a nećete se zbog toga niti uzrujavati. Ostale Djevice će dati prioritet financijama i nastojati osigurati nešto novca sa strane, za sigurnost.
LJUBAV – U ljubavi možete očekivati neočekivano. Najveću radost činiti će vam djeca ako ih imate ili će mnogi od vas saznati da će dobiti dijete. Tražite li partnera tada ćete biti zavedeni od osobe koja će vas očarati svojom inteligencijom i humorom.
VAŠ DAN je nedjelja.


VAGA

POSAO I FINANCIJE - Dok Pluton blokira razvoj nekih događaja istavlja vam nepremostive prepreke nebiste smjeli ništa forsirati. Saturn vas uči racionalnosti istrpljenju igovori vam da nije sve moguće riješiti na lijep i ugodan način. Ovo su dovoljne smjernice za posao. Budite strpljivi I pronađite alternativna rješenja da popravite financije.
LJUBAV - U ljubavnim odnosima nema govora o zanosu, ali će mnogi od vas uploviti u sigurnu luku. Za neke će nastupiti olakšanje kada se završi odnos koji već duže vrijeme prolazi kroz krizu. Učinite sve kako biste se osjećali voljeni.
VAŠI DANI su ponedjeljak i utorak.


ŠKORPION

POSAO I FINANCIJE - Za vas će ovaj tjedan biti jedan od ljepših ove godine. Iskoristite ga maksimalno za poslovna putovanja. Prijatelji će vam pomoći ostvariti to što niste do sada sami uspijevali učiniti. Autoriteti su vam naklonjeni ali pod uvjeom da budete skromni iuljudni. Neki do vas će na špekulacijama pokušati zaraditi veliki novac. Rizik od gubitka je velik.
LJUBAV - Bračni partneri zahtjevat će od vas oženjenih da dajete prioritet njihovim potrebama. Budite diplomatični ako ne želite ozbiljne sukobe. Započinjete vezu sa znatno mlađom osobom od vas.
VAŠI DANI su srijeda i četvrtak.


STRIJELAC

POSAO I FINANCIJE - budite na oprezu od poslovnih partnera isuradnika koji su skloni manipulaciji. Pomno zapisujte vaše dnevne obaveze kako ne biste zaboravljali one najbitnije. Financije će biti dobre ali ne toliko koliko vi možete potrošiti.
LJUBAV - Mars će vas često ovih dana poticati na seksualnu hiperaktivnost ina ljubomoru. Vama koji nemate djece preporučuje se da sa podrškom Marsa pokažete vašu kreativnost i stvorite najljepšu kreaciju – vaše dijete. Samo izbjegavajte sukobe isvađe. Vodite ljubav, a ne rat.
VAŠI DANI su petak i subota.


JARAC

POSAO I FINANCIJE - Nekada ćete biti strogi iozbiljni, nekada ćete sve oko sebe nasmijavati imotivirati. Optimizam će vas činiti šarmantnima ikrčiti puta ka poslovnom uspjehu. Podržati će vas planete u pokušaju da još više poboljšate financije. Na poslu ćete biti neka vrsta 'mirovne misije'' između kolega koji su u sukobu.
LJUBAV - Unutar obitelji ćete osjećati sigurnost imir. Mnogi od vas donijeti će odluke za budućnost koje nisu lagane, ali su nužne ipotrebne. Posvetite se dugoročnim ljubavnim i životnim ciljevima. Nove ljubavi će od početka biti ozbiljne.
VAŠ DAN je nedjelja.


VODENJAK

POSAO I FINANCIJE - Slušajte razum koji vas drži pod kontrolom da ne pretjerate ni u čemu. Više se u poslu možete i trebate oslanjati na starije, iskusnije i provjerene osobe. Oni će vam dati podršku i savjet kada budete u nedoumici ili vam negdje zapne. Mnogi od vas dobiti će zaluženo priznanje I potvrdu zrelosti. Obitelj neće imati potpuno razumijevanje za vaše odsustvo od kuće.
LJUBAV - Merkur će vašu komunikaciju ubrzati, a Venera će prijateljstvo pretvoriti u lijepu ljubavnu priču. Puno kraćih putovanja biti će zbog ljubavi.
VAŠI DANI su ponedjeljak i nedjelja.


RIBE

POSAO I FINANCIJE - Financije će biti jako dobre isada je vrijeme da sebi osigurate jedan novi materijalni nivo i životni standard. Neptun u vašem znaku pojačava ionako naglašenu intuiciju, stoga se oslanjajte na nju. Poslovi koji ne traže materijalna ulaganja mogu vam donijeti pravo bogatstvo. Pojačajte veze sa inozemstvom.
LJUBAV - Ako ste zaljubljeni ljubav će vam biti uzvraćena, a partner će vam prirediti prekrasno iznenađenje. Sudjelujte u drušvenim događajima jer ćete imati veliku emocionalnu radost isatisfakciju.
VAŠI DANI su srijeda i četvrtak.