Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Ribe su otvorene za prekrasni novac, a Lavovi će se otisnuti u nepoznati...

Opustite se i pronađite inspiraciju u horoskopu

Anđelka Subašić
21.03.2022 08:00

Vrijeme u kojem živimo puno je svakodnevnih iznenađenja i događaja – to svi zovemo stres. Zato se sada opustite i pronađite inspiraciju u horoskopu.Što vas to očekuje u narednim danima otkrit će vam naša iskusna astrologinjaAnđelka Subašić. Idemo znak po znak...


Ovan

POSAO - Vrlo povoljan utjecaj planeta izraziti će se upravo na području karijere, a posebice za sve vas rođene do 1.travnja. Potpuno svjesni svojih poslovnih sposobnosti sada možete krenuti u poduzetništvo, bilo unutar tvrtke u kojoj radite, bilo samostalno. Financije su dobre.
LJUBAV - Većinom ćete biti okrenuti drugim obavezama i samoj ljubavi nećete posvećivati dovoljno vremena. Stoga će dobro funkcionirati samo one čvrste veze koje se zasnivaju na slobodi i individualnosti partnera, međusobnom uvažavanju i toleranciji. Oženjeni će bolje znati uskladiti obiteljske obaveze.


Bik

POSAO - Iznimno je povoljan period vama u poslovima na koje ste do tada izgubili previše truda i niste ih uspjeli dovršiti. Vrijeme je da dovršite započeto. Potrebno vam je partnerstvu u svakom obliku posla, baš kao što su važne preporuke u traženju posla onima od vas koji ga trenutno nemaju. Financije su vrlo obećavajuće, pa otvorite vaš novčanik da se napuni..
LJUBAV - Planete ukazuju na sklad u ljubavi, na nježne i obostrano pažljive ljubavne odnose u braku. Vama koji tragate za životnim partnerom može se samo preporučiti da čim prije iskoristite pogodan utjecaj Plutona.


Blizanci

POSAO - U poslu vam je naglašeno područje financija, posebice ako ste privatni poduzetnik. U tom slučaju s umjerenom inicijativom i oslanjajući se na poznate vam poslovne ljude moći ćete sklapati povoljne financijske ugovore, zaraditi novac sa bankama, osiguravajućim društvima. Dugoročne poslovne zamisli još malo trebate analizirati.
LJUBAV - Posvetite obitelji i obiteljskim druženjima. Istovremeno i najintimnije trenutke nećete zanemariti, pa ćete se obostrano partner i vi voljeti. Za povremene nesuglasice uglavno ćete moći okriviti okolinu i miješanje osoba iz šire obitelji,


Rak

POSAO - Napredak u poslu ste već osjetili iako ste oprezni u ocjenama. Prva polovica tjedna je nastavak započetoga. Ono što je za vas najvažnije jeste podrška koja neće izostati na poslu. Kako sa suradnicima i poslovnim partnerima često sklapate prijateljstva, upravo ta prijateljska podrška biti će najdragocjenija i najpotrebnija.
LJUBAV - Mnogi će krenuti u promjene koje će odrediti vaš ljubavni odnos, ali i budućnost. Ako ste u dugoj vezi idete ka njezinome ozakonjenju. Ako ste slobodni važno je da sebi izgledate što privlačnije. To će zamijetiti i netko zanimljiv vama.


Lav

POSAO - Morate se suočiti sa čitavim nizom pitanja: u kojem smjeru dalje, što u poslu eliminirati, kako sebe i druge bolje organizirati, sa kime nastaviti a sa kime prekinuti daljnju suradnju, kako kontrolirati izdatke, kako stare dugove podmiriti ili pak naplatiti potraživanja, što sam naučio, koliko me je posao promijenio? Budite ozbiljni u odgovorima. Financije su sasvim dobre.
LJUBAV - Nedostatak nježnosti i ljubavi nastojati ćete nadoknaditi bilo drugim obavezama i interesima, bilo izletima u nepoznati ljubavni teritorij – no nemojte dirati u tuđi.


Djevica

POSAO - Pred vama je vrlo naporan poslovni period sa promjenljivim rezultatima u svakom poslu. U prvoj polovici studenog imati ćete puno volje, inicijative i fizičke snage za rad. Dominirati ćete nad suradnicima i prema poslovnim partnerima pokazivati vaše sposobnosti i veliki radni kapacitet. Ne plašite se za financije. Sve je ok.
LJUBAV - Očekivanja u ljubavi su velika, entuzijazam naglašen i vi počinjete ispočetka. Posebno se to odnosi na vas koji ste samci – želite zaboraviti sve prilike i neprilike u ljubavi i okrenuti novu stranicu.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Ovnovi u poslu imaju ogroman potencijal, a Rakovi će se susresti sa...

Vaga

POSAO - U poslovnome smislu najveću podršku dobiti ćete od obitelji i prijatelja. Oni će razumjeti svaku promjenu kojoj težite, kao i svaki problem sa kojim ćete se suočiti. Podrška puno znači ali o vama ovise rezltati. Najvažnije je da se usudite pokazati vaše ambicije, koje nisu male. Novac je odraz vašeg truda pa ga trebate sa pažnjom trošiti.
LJUBAV - Kada vam ljubav ide u susret najčešće je vidite kroz ružičastu boju, zatim vam zastaje dah od divljenja, a onda se zna dogoditi da se budite iz sna idući u susret novoj ljubavi. Tjedan pred vama ne obiluje opisanim situacijama.


Škorpion

POSAO - Puno sreće sa neba u poslu u trenucima kada ćete se osjećati i izgubljeno ili poraženo donijeti će nagle preokrete i neočekivane uspjehe. Kada intuitivno osjećate utjecaj sretne zvijezde znate se ponašati pompozno, bahato, previše rizično i previše samouvjereno. Sada je vrijeme za više skromnosti i više truda. Koliko truda toliko i novca.
LJUBAV - Ako ste slobodni i sami imatI ćete svaki dan priliku za početak ljubavne veze. Kaže stara izreka ''sve veze koje započnu u hladnim zimskim mjesecima dugo traju i znaju biti sudbinske'. Ako je vaš takva neka vam je sa srećom.


Strijelac

POSAO - Vrijeme ugodnog rutinskog posla sa solidnim financijama prolazi. Dolazi vam nešto sasvim drugačije, nemirnije, izazovnije, odgovornije poslovno razdoblje. Zato možete znatno poboljšati vaše financije ali uz znatno više truda, možda istovremeno uz dvije vrste prihoda. Potrudite se – isplati se.
LJUBAV - Za oženjene će tjedan dana obilovati obiteljskim obavezama i stresovima. Puno vremena uložiti ćete u poboljšanje materijalnih uvjeta vašeg života, pa će vam manje energije preostati za ono što je puno važnije – ljubav. Nađite vremena za ljubav, čim više.


Jarac

POSAO - Ako se po jutru dan poznaje trebalo bi biti iznimno dobrih poslovnih rezultata i odlične financije. Stoga odmah svu vašu snagu i volju usmjerite u realizaciju zamišljenih poslovnih poduhvata. Vi koji nemate stalni posao zahtjevajte to od poslodavca. Ako uopće nemate posao sada je pogodno vrijeme da nađete dobar posao.
LJUBAV - Odličan je period za sve vas koji ste već započeli vezu jer će ona dobiti dublje dimanzije, potvrdu i zadovoljstvo. Partner će vas obasipati pažnjom i dokazivati svoju privženost. Ako se i vi jednako potrudite imate lijepu ljubavnu priču.


Vodenjak

POSAO - Sam početak tjedna može donijeti nagle i neočekivane preokrete u vašem poslu, a najviše ovisi o vašoj aktualnoj situaciji. Na primjer, ako ste nezaposleni i uzaludno tražite posao uspjeti ćete se zaposliti. Vi koji radite za druge možete dobiti bolje uvjete na poslu koji radite ili možete promijeniti posao za bolje plaćeni. Iskoristite podršku zvijezda.
LJUBAV - Imate mirno ljubavno razdoblje. Sve ono što vam bude smetalo u ljubavi vi ćete odgađati za kasnije. Najveći mir i zadovoljstvo osjećati ćete u krugu bliskih vam prijatelja, koji razumiju vaše emocije.


Ribe

POSAO - Nakon napornih dana i tjedana sa promjenljivim poslovnim okruženjem sretna zvijezda Jupiter donijeti će vam više sreće, a manje napora i prepreka u poslu. Sasvim je sigurno da posla neće nedostajati. Novac nije najvažniji u poslu, ali on donosi zadovoljstvo i motivaciju. Zato budite otvoreni za prekrasni novac.
LJUBAV - Kraj ovog tjedna u ozračju je sklada i zadovoljstva u ljubavi koju primate i koju dajete. Oženjeni će uživati u miru i u ljubavi svojeg doma, partnera, djece, kućnih ljubimaca i cvijeća. A zaljubiti će se mnogi koji se tome niti ne nadaju.