Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Škorpioni mogu uživati u velikoj strasti, a Vodenjaci ne smiju trošiti...

Ovo su trenuci koji vas opuštaju, zabavljaju i inspiriraju – ovo je tjedni horoskop za svaki znak

Anđelka Subašić
28.03.2022 21:00

Naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić otkrit će što nam zvijezde predviđaju u tjednu pred nama.


OVAN

Posao - Od sada je sve moguće, od potpune promjene dosadašnjeg načina rada i ulaženja u poslovno - financijsko partnerstvo do konačne realizacije poslovnih projekata na kojima već radite neko vrijeme. Imate podršku od strane suradnika. Marsov utjecaj osjetit ćete kroz porast svakodnevnih obveza.
Ljubav - Ako ste u braku, preuzeti ćete inicijativu, okrenuti se obitelji te se u potpunosti posvetiti zajedničkim ciljevima. Energije i entuzijazma imate na pretek. Vi koji ste slobodni možda ste sada raspoloženi za novu vezu iako još uvijek postoji ograničavajući utjecaj prošlosti.


BIK

Posao - Uživajte u poslovnoj atmosferi ali autoriteti će zahtijevati potpunu posvećenost radnim obavezama, a od vas će se sada tražiti drugačiji pristup poslu. Uspjeh vas očekuje posebno u poslovima koji su na neki način vezani uz zdravlje, edukaciju ili pisanje. Vrijeme je da počnete kontrolirati troškove.
Ljubav – ovo je odličan tjedan za ljubav, zabavu i opuštanje. Iskoristite najbolje što možete od zvijezda i maksimalno se posvetite partneru i obitelji. Vama koji ste započeli ljubavnu vezu voljena osoba sprema ugodno iznenađuje. Prepustite se osjećajima.


BLIZANCI

Posao – sada usmjerite vašu pozornost na poslovne planove koje želite ostvariti. Pravo je vrijeme za to. Na pravom ste putu. Neki od vas će poslije dužeg prekida nastaviti školovanje, a neki će ozbiljno poraditi na prekvalifikaciji, pohađajući tečajeve i seminare. Ako studirate možete sada dobiti financijsku podršku.
Ljubav – sada se okolnosti mijenjaju pa u ljubavi kreće na bolje. Nesuglasice postaju stvar prošlosti, a partner je susretljiviji i spremniji za razgovor. Neki od vas će odlučiti ozakoniti svoju vezu, a ukoliko ste sami pred vama je prilika za novi početak.


RAK

Posao - okolnosti se mijenjaju - slijede poboljšanja. Važno je da odredite cilj i da ga se držite. Nemojte sada raditi više poslova i malo ubrzajte vaš radni tempo. Prije nego prihvatite neke poslovne ponude isključivo zbog novca, razmislite o tome koliko su vaše financijske ambicije realne.

Ljubav - Iznenadit ćete svoju obitelji i s promjenama u ponašanju. Ove se promjene neće dopasti onima koji su navikli na vašu popustljivost. Partner će se brzo prilagoditi. Dobro je nekada biti "sebičan". Vi koji tražite ljubav obratite pozornost na osobu istih interesa iz vašeg društva.


LAV

Posao – ostanite čvrsti u poštenju prema drugima i prema sebi. Poslovni dani su sada promjenljivi pa morate zadržati postojanost i prepoznati ono što je najbolje za budućnost. Pazite na nepotrebne troškove, pa će financije će biti stabilne ali nema razloga da štedite na onim stvarima koje su vam potrebne.
Ljubav - Zaljubljivo i romantično raspoloženje njegujte što duže. Treba vam ta energija. Ako ste u braku pokazivat ćete sitničavost i insistirati na jasnim dogovorima oko svakog detalja. Dodatni sukobi i nesuglasice s partnerom mogući su oko vašeg slobodnog vremena.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Ovnovi u poslu imaju ogroman potencijal, a Rakovi će se susresti sa...

DJEVICA

Posao - Pred vama je vrijeme povećane aktivnosti, razdoblje kada ćete iznimno puno truda uložiti u promociju svojih interesa i imati potrebu za potvrđivanjem. Aktivna komunikacija s drugima donijet će rezultate pa ukoliko ste bez posla ili nezadovoljni postojećim radnim mjestom - stižu nove poslovne ponude. Stižu priljevi novca iz dva izvora.
Ljubav – Nemoguće je svojom voljom određivati ljubavne događaje. Sada kao da nemate utjecaja na situaciju. Budite otvoreni za otvoreni razgovor i suzdržite se od kritiziranja, jer neke izgovorene riječi dugo se pamte.


VAGA

Posao - Pripremate se za poslovno putovanje? Budite optimistični. Položaj Venere upućuje na uspjeh i širenje poslovne mreže. Upoznavanje s nekim novim oblicima poslovanja može vam osnažiti poziciju za buduće dogovore. Obavezno se savjetujte s ljudima kojima vjerujete. Financije su odlične.
Ljubav - Ljubavna situacija je stabilna ako ste u vezi ili braku. Ako ste sami izbjegavajte kontakte s napornim ljudima koji će vas umoriti. Trenutna usamljenost i potreba za ljubavi će se kompenzirati sa onim osobama koje vas vesele. Samo trebate slijediti vašu emocionalnu energiju.


ŠKORPION

Posao - Nastavlja se dinamično poslovno razdoblje. Nova znanja i specijalizacija dosadašnjih radnih vještina postaje moguć smjer svima vama, bez obzira kojoj generaciji pripadate. Dok će se stariji potruditi da dođu do boljeg posla ovdje, neki od vas će daleko od domovine pregovarati za dobro plaćeni posao.
Ljubav – u ljubavi je ovo dobar tjedan. Ako ste započeli strastvenu ljubavnu vezu sada ćete doživjeti baš jake leptiriće. Zadovoljstvo očekuje i sve vas koji ste u dužoj stabilnoj vezi. "Stari" bračni parovi mogu imati renesansu ljubavi i jednu dodatnu obiteljsku sreću.


STRIJELAC

Posao - Nastavlja se aktivno poslovno razdoblje a vaši napori neće ostati nezapaženi. Razmišljate li o tome da promijenite radno mjesto ili samo o honorarnom poslu koji bi vam popunio kućni budžet, sada je pravo vrijeme za to. Pogodan je period za poslovne aktivnosti koje su povezane s komunikacijom i svim uslužnim djelatnostima.
Ljubav – promjene raspoloženja nisu dobi za ljubavni odnos. Treba vam stabilnost. Vaš optimizam i vaš humor mogu jako poboljšati vaš ljubavni život. Višak energije upotrijebite za osvajanje. Putovanje u drugi grad će biti prilika za nova poznanstva.


JARAC

Posao – Imate pozitivan utjecaj zvijezda koji potiče dobre promjene. Ovo je u svakom slučaju za vas jedno uzbudljivo poslovno razdoblje. Financije su dobre i pametno je štedjeti ili uložiti u opremu za posao. Ako studirate tada se svim silama bacite na učenje i stvaranje preduvjeta za dobru poslovnu budućnost.
Ljubav - Nestaju ljubavne napetosti koje su vas mučile. Pred vama je vrijeme sklada i razumijevanja u vezi i u braku. Slobodni ste? Privlači vas osoba koja im je na prvi pogled hladna i nezainteresirana. Uskoro će vas ugodno iznenaditi njena strast koja je ispod površine.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Blizanci moraju paziti da im se tajna ljubav ne otkrije, a Strijelci na...

VODENJAK

Posao – sada imate izvrsnu energiju, ambiciju, i odlučnost. Zato možete ostvariti ono što ste zacrtali u poslu. Ako ste hrabri sada ćete imati sreće u međuljudskim odnosima. Financije su sve bolje i stabilnije. Za velike financijske transakcije najbolje je - pričekati.
Ljubav - Pred vama je razdoblje oporavka od ljubavnih nesuglasica i dolazi konačna harmonizacija bračnih odnosa. Imate potrebu da poboljšate emocionalni život i unesete novosti u bračnu svakodnevnicu. Ako ste sami, nemojte gubiti vrijeme na veze s osobama koje vam ne mogu pružiti ono što želite.


RIBE

Posao - Trebate poraditi na obnavljanju starih poznanstva, učvršćivanju veza s novim suradnicima te onim poznanicima koji žive izvan granica države. Dobro je vrijeme za početak, kako novog poslovnog partnerstva tako i za proces osamostaljivanja, otvaranja obrta ili firme. Kredite i financijsko zaduživanje u svrhu poslovnih investicija izbjegavajte
Ljubav - Nije jednostavno pomiriti neke emocionalne razlike, posebno ako u prošlom razdoblju niste raščistili barem dio nesuglasica. Sada je dobro okrenuti novu stranicu bračnog života. Ako ste slobodni trenutno vam odgovara samo druženje i vaša sloboda.