Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STARHOROSKOP

Tjedni horoskop Anđelke Subašić! Strijelci bi trebali osvježiti seksualni život, a Vodenjacima se povećavaju ...

Zavirite u tjedni horoskop, znak po znak...

Anđelka Subašić/ 25.4.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nekima je horoskop poput jutarnje kave, a baš tako je i u slučaju iskusne astrologinje Anđelke Subašić. Doznajte što vas očekuje naredni tjedan.

OVAN

POSAO - Pronađite pravu mjeru između inicijative i strpljivog čekanja. Poslovi se postepeno pokreću. Nepromišljenost i brzopletost mogu dovesti do pogrešaka i loših poslovnih rezultata. Budite štedljivi.
LJUBAV - S energičnom inicijativom nećete brzo uspjeti osvojiti osobu koja vam se sviđa. Vaš kućni ljubimac bit će povod novog poznanstva. Ako ste u braku dobro je da otvoreno progovorite o tome što vas muči i smeta kod partnera.

BIK 

POSAO - ovo je vaše doba godine - Kreativnost u poslu sada vam je na vrhuncu. Zadivit ćete sve s vašim novim prijedlozima. Najbolji rezultati aspektirani su vama koji se bavite modom, umjetnosti i uređenjem interijera. Zahvaljujući prijateljima i poznanicima možete očekivati prestižne poslove. 
LJUBAV – Vi koji ste oženjeni morate sa partnerom/icom učiniti dodatne korake da budete velikodušni s poklonima i da tako umanjite napetost u odnosima. Nastojte biti prijatelji jedno drugome.

BLIZANCI

POSAO - Moguće su nenadane odgode i otkazi ugovora za poslove u koje ste uložili puno energije. Nemojte biti ljutiti već radije potražite novog poslovnog partnera. Ne preuzimajte previše poslova. Oprez s financijama. 
LJUBAV - Vama koji ste slobodni na originalan način pristupit će osoba koja će vas najprije dobro nasmijati a zatim brzo i osvojiti vaše srce.

RAK

POSAO - S vama nadređenima imate različite poglede na posao ali ćete uz pomoć iskustva i vaše samo-discipline uspjeti nametnuti vaše ideje. Obnašate li dužnosti managera pokušajte ublažiti ton u komunikaciji s osobama nižeg statusa. 
LJUBAV - Nestaju polako partnerski pritisci kojima ste bili izloženi u zadnje vrijeme. Vama koji ste slobodni neće baš vam polaziti za rukom osvojiti tako brzo osobu koja vam se sviđa. Pred vama je iskušenje - mogućnost tajne veze i ljubavnog izazova tj dvojbe.

LAV

POSAO - Vaši poslovni prijedlozi bit će prihvaćani kao timski projekti a vi ćete biti zaduženi za vodstvo i koordinaciju posla. Za vaše financije pobrinuti će se drugi, tako da će vam omogućiti ugodan ali vrlo odgovoran posao uz obavezno  usavršavanje. 
LJUBAV - Slobodno uživajte u flertovima i simpatijama. Više će vas privlačiti duhovnost nego izgled osobe. Zauzeti partneri odmjeravat će svoje snage i pokušavati dominirati. Ne izvlačite na površinu već zaboravljene situacije – ostavite prošlost u prošlosti, iza sebe.

DJEVICA

POSAO - Imate novu priliku za dokazivanje vaše poslovne zrelosti, spretnosti i sposobnosti. Ali svaki dan  ćete osjećati ograničenja u uvjetima rada. Motivacije i ambicija bit će dovoljno tako da će se pokrenuti novi poslovi a to znači da vi koji tražite posao sada imate priliku dobiti dobar posao. 
LJUBAV - Godinama potiskivani bračni problemi kod nekih brakova dovesti će do konačnog prekida. Reakcije će biti burne sa obje strane zato pokušajte održati razinu komunikacije. Slobodne Djevice uživaju u svojoj slobodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VAGA

POSAO - Posvetite se zahtjevnim kontaktima s inozemnim poslovnim partnerima jer ćete tako povećati prihode i popeti se stepenicu više u vašem poslu. Poštujte mišljenje i odluke vama nadređenih ljudi. Budite precizniji u računanju. 
LJUBAV - Međusobna očekivanja vas i vašeg partnera mogla bi dovesti do narušavanja sklada. U vama je nesavladiva želja za romantičnim druženjima a partner je razdražljiv i opterećen brigama. Ako ste slobodni ne ignorirajte priliku za ljubavnu vezu.

Image
STARHOROSKOP

Tjedni horoskop: Rakovi će postati mudriji, a za Vage je početak radnog tjedna idealan za planiranje poslovnog putovanja

Image
STARHOROSKOP

Tjedni horoskop: Rakovi će postati mudriji, a za Vage je početak radnog tjedna idealan za planiranje poslovnog putovanja

ŠKORPION

POSAO - Mijenjate stil i nastup u poslu i rješavate se nedoumica. Mlađe kolege i vaši prijatelji uključit će se u vaš posao i donijeti vam financijsku korist. Vi sada širite izvore prihoda. Više se orijentirajte na usluge a manje ulažite novac u poslovnu imovinu. 
LJUBAV - U stabilnim vezama i u braku partneri će pronalaziti mirne načine da se zabave i druže. Radujte se malim stvarima. Slobodni ste – nećete još dugo biti slobodni.

STRIJELAC

POSAO - Pokušajte s većom pažnjom i koncentracijom prilaziti svakoj vašoj poslovnoj obavezi jer može doći do grešaka i gubitaka. Nemojte baš jako uzimati srcu riječi nadređenih vam osoba i ne upuštajte se u nepotrebne rasprave. 
LJUBAV - Ako ste dugo u vezi ili braku potrudite se osvježiti vaš seksualni život. Češće izlazite i promijenite mjesta vašeg izlaska. Ako ste slobodni i tražite pažnju partnera/ice koji vam je ne uzvraća bolje je da odustanete. Okrenite se novim osvajanjima.

JARAC

POSAO - Brži tempo od onoga koji volite traži da ipak rasporedite vaše obaveze na druge. Financijska situacija je sve bolja i uspješnija, a vi je nastojte svakim danom još povećati. Uspješniji ste sada u pismenom nego usmenom izražavanju. 
LJUBAV - Za partnera nemate trenutno dovoljno razumijevanja. Sitnice s kojima vas opterećuje nekada vam pretjerano idu na živce. Slobodni Jarci trenutno ne žele neku ozbiljnu vezu. Flert vam je sasvim dovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
Večera za 5 na selu

Pobjedu u ovotjednoj ‘Večeri za 5 na selu’ odnio je Zoran: ‘Mogle bi suze krenuti, prvi put sam pobijedio u nečemu’

VODENJAK

POSAO – Vaš posao je trenutno razlog vaših pojačanih putovanja, dužeg ostajanja na poslu i vašeg tjelesnog umora. Financije vam se povećavaju. One su posljedica promjene posla a unapređuju kvalitetu života. To je barem satisfakcija.
LJUBAV - Vaš partner/ica trenutno nije spreman na odricanje zbog vas. To će vam biti svojevrsni test međusobne privrženosti. Slobodnima će zvijezde pomoći da nakon dužeg traženja napokon ostvare ozbiljnu vezu.

RIBE 

POSAO - kao da je sva energija sada udružena u vašem znaku. POSAO - Poslovni prioritet bit će financije. Radit ćete poslove koji su bolje plaćeni. Iskoristite vaš dobar smisao za marketing i osigurajte si prestižne poslove i poslovni probitak. Ako tražite posao sada je idealna prilika da dobijete više i bolje od onoga što očekujete. Zato iskoristite svaku priliku koja vam se pruža. 
LJUBAV - Poslovni odnos bi mogao prerasti u drugačiji. Magnetska privlačnost neće imati veze s vanjskim izgledom već s duhovnom srodnosti. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
danas žive bez kapljice

Tko su najpoznatiji hrvatski liječeni alkoholičari?

shimmer fallback
18. OŽUJKA U ARENI

Rammstein dolazi zapaliti Zagreb!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba