Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEMA FOTOGRAFIRANJA

Tjelohrantelji Gisele Bundchen pucali na paparazze

Brazilska manekenka je ponovno razmijenila zavjete sa svojim suprugom Tomom Bradyjem, a tjeohranitelji su očito dobili naputak da nijedna fotografjia ne smije u javnost.

Image

Gisele Bundchen gisele

M.K.S./ 6.4.2009. u 9:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SAN JOSE - Brazilski supermodel, Gisele Bundchen i američki nogometaš, Tom Brady, još su jednom izmijenili bračne zavjete na privatnoj ceremoniji na Costa Rici.

Vjenčanje je trebalo biti u potpunosti zaštićeno od javnosti, no dvojica paparazza su se ipak uspjela probiti do imanja na kojemu je slavni par ugostio neke svoje prijatelje.

Želeći se domoći fotografije para ili vjenčanja fotografi Uri Cortez i Rolando Avila gotovo su izgubili život . Primijetili su ih pripadnici osiguranja kako leže u grmlju. Fotografi su se dali u bijeg, uskočili su u automobil i krenuli. No, onda je netko od tjelohranitelja zapucao na njihov automobil te im je razbio zadnje vjetrobransko staklo.

"Mogli su me ubiti samo zato jer Gisele ne želi da itko objavi fotografije", izjavio je Cortez nakon incidenta.

Slavni par nije komentirao ovaj incident, a još se ne zna hoće li se uključiti i policija. Bundchen i Brady već su se jednom vjenčali na privatnoj ceremoniji u Santa Monici.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
JETIMANIJA TRAJE I DALJE

U Sibiru tragaju za jetijem

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba