Ostalo

Tko će postati Hrvatski Top Model?

Rafaela Franić, Nikolina Jurković i Andrea Katkić večeras će u 20.00 sati još jednom stati pred strogi žiri. Samo će jedna od njih ostvariti svoj san.

RTL Televizija
27.11.2010 18:00

Od tisuće prijavljenih djevojaka u show 'Hrvatski Top Model by Vanja Rupena', ostale su samo tri najbolje. U novoizgrađenom studiju, s velikom modnom pistom dugačkom 23 metra i s osam kamera koje će ih pratiti, tri finalistice showa 'Hrvatski Top Model by Vanja Rupena' napravit će svoj posljednji catwalk uživo pred žirijem i publikom,ove nedjelje.

Tako će Rafaela Franić, Nikolina Jurković i Andrea Katkić, s početkom u 20.00 sati, na RTL Televiziji stati još samo jednom pred strogi žiri, u sastavu Vanje Rupene, Saše Joke i Tihane Harapin Zalepugin i odraditi modni izazov nakon kojeg će žiri odabrati jednu, koja će ostvariti svoj san i postati hrvatski top model.

Nakon brojnih izazova, što modnih, što fizičkih, poput podvodnog snimanja, vertikalnog catwalka po sedmerokatnici, castinga za velike modne revije te mnogo smijeha ali i suza kao i novih prijateljstava stečenih tijekom showa, došlo je vrijeme da se odabere najbolja.

Finalna emisija koja će se emitirati uživo iz studija 4 Jadran filma bit će po mnogo čemu drugačija od prve sezone finala. Tako će pored Vanje Rupene, nositeljice ovogodišnje sezone, u ulozi voditeljice biti i Antonija Blaće. Djevojke će u studiju bodriti i mnoge poznate javne osobe iz svijeta šoubiznisa od kojih će neke komentirati koliko su djevojke kroz show napredovale, a gledatelje će svojim pjesmama zabaviti i Bojan Jambrošić, Kim Verson, grupa Feminem te Filip Dizdar.

Osim sa pozornice studija 4 bit će tu i javljanja iz backstage-a s Antonijom Blaće kao i prikazivanja brojnih priloga o natjecateljicama.

Ovogodišnja glavna nagrada je ugovor sa modnom agencijom Women International iz Milana, ugovor s agencijom Thalia Models za domaće tržište, te fotografiranje za naslovnicu časopisa Elle, kao i zaštitno lice modnog portala style Fashion Community.

Koju od njih očekuje ispunjene sna, te kojoj će Vanja Rupena dodijeliti titulu najbolje, ne propustite pogledati, u nedjelju od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Predfinalna emisija 'Hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena' imala je prosječnu gledanost od čak 12,7% u ukupnoj populaciji gledatelja dok je u ciljnoj skupini od 18-49 godina gledanost bila 14,8%.

Sve o emisiji na www.topmodel.rtl.hr .