Ostalo

Tko ide na koncert HTZ-a u Zadru, a tko u Rijeci

Nakon što su svojim nastupima osvojili cijelu Hrvatsku i brojne obožavatelje, finalisti showa 'Hrvatska traži zvijezdu' stižu u vaš grad. U njihovom koncertu možete uživati i Vi ukoliko osvojite ulaznice u nagradnoj igri.

RTL
06.07.2011 10:37

Pobjednik Goran Kos te ostali finalisti popularnog showa RTL Televizije - Marcela, Mark i Maja na turneji su po Hrvatskoj.

Njihove fenomenalne nastupe te interpretacije poznatih domaćih i stranih pjesama, koje su izvodili svakog petka u live emisijama, brojni obožavatelji će sada moći doživjeti i uživo.

Finaliste će na turneji pratiti bend Cota G4, a pridružiti će im se i prošlogodišnja pobjednica Kim Verson te drugoplasirani iz iste sezone Vilibald Kovač .

Zvijezde HTZ-a su u petak, 8. srpnja u Zadru, a portal www.rtl.hr nagradio je dvije vjerne čitateljice s dvije ulaznice. Najbrže su točan odgovor u našem prethodnom kvizu (Zoran Mišić) ponudile: Nikol Buterin i Bernarda Mišetić koje će biti na popisu zakoncert u Arsenalu.

Sljedeći koncert HTZ-a je u Rijeci , 9. srpnja na Trsatskoj gradini, pa opet dijelimo dvaput po dvije ulaznice. Kako bi osvojili ovu nagradu, morate ponuditi točan odgovor na naše pitanje i nadati ste da ste među najbržima koji su to napravili. Svoje odgovore šaljite na e-mail adresu nagradna-igra@rtl.hr .

Tko je bio pobjednik druge sezone showa "Hrvatska traži zvijezdu" ?

a) Bojan Jambrošić

b) Kim Verson

c) Goran Kos

Dobitnike ulaznica za riječki koncert finalista HTZ-a objavit ćemo u petak, a tada ćemo postaviti i nagradno pitanje za koncert u Puli, koji će se u nedjelju, 10. srpnja.

Inače, ulaznice za koncerte u Zadru, Rijeci i Puli mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ( www.eventim.hr ) i na dallasmusicshop.com.