Ostalo

Tko je dečko Sonje Kovač kojeg je influencerica vješto skrivala? Goran je ugledni pokeraš, osvaja turnire...

Iako rijetko istupa na njezinom službenom Instagram profilu, nedavno se pojavio na posljednjoj fotografiji koju je objavila

L.K.
27.11.2021 09:00

Samozatajni pokeraš Goran Mandić vješto skriva svoj privatni život unatoč činjenici da je njegova djevojka poznata domaća influencerica, 36-godišnja Sonja Kovač . Iako je kroz njihovu, devet godina dugu vezu,držaodo svoje privatnosti, Sonja ga je nekim čudom uspjela nagovoriti na snimanje videa.

Iako rijetko istupa na njezinom službenom Instagram profilu, nedavno se pojavio na posljednjoj fotografiji koju je objavila. Na njoj poziraju i nose identične smeđe trenirke koje su upotpunili crnim prslucima, a društvo u šetnji im je pravio psić.

Imali smo ga prilike vidjeti i na njezinom YouTubeu vieu u kojem je snimala uređenje njihovog novog zajedničkog stana.

Šuškalo se kako je Sonju i Gorana spojila strast prema putovanju i pokeru. Ipak, rijetko tko se može pohvaliti da radi samo ono što voli i isključivo od toga može dobro živjeti.

Pročitajte još
Godinama ga skriva: Sonja Kovač i dečko Goran konačno pozirali - i to modno usklađeno

Prema stranici Hendon Mob koja prati pokeraše, Goran Mandić je na 557. mjestu po popularnosti, a trenutno je 1348. po redu na listi pokeraša po osvojenom novcu.