Ostalo

Tko je lijepa Makedonka koju je hrvatski rukometaš ljubio u tajnosti čak godinu dana, a zatim i zaprosio?

U siječnju 2020. godine počelo se pričati o tome kako je Igor Karačić osvojio lijepu Makedonku Dušicu Andonovsku.

Tabloid.hr
26.06.2020 15:10

Zaručnica domaćeg rukometaša Igora Karačića nedavno je proslavila rođendan.

Tom prilikom, zaljubljeni sportaš iznenadio ju je romantičnim darom kojim se Dušica Andonovska pohvalila na društvenim mrežama.

Naime, 31-godišnji rukometaš poklonio joj je vElikog plišanog medvjeda koji drži srce u kojem je bila zajednička fotografija.

Igor Karačić i Dušića Andonovska

(FOTO: Instagram)

Karačić se dodatno potrudio pa je na plišancu napisao rođendansku čestitku na makedonskom jeziku. Fotografija je inače nastala u Mostaru. "Na ovaj poseban dan se rodila jedna posebna osoba. Sretan rođendan. Puno te volim", napisao je rukometaš, a ona mu je uzvratila da ga voli.

Podsjetimo, u siječnju 2020. godine počelo se pričati o tome kako je Igor osvojio lijepu Makedonku i to još prije godinu dana kada je igrao za tamošnji rukometni klub Vardar u kojem je proveo nekoliko godina.

Par je božićne praznike proveo u Mostaru, a Dušica je sa svojim izabranikom bila i u Zagrebu tijekom priprema za Europsko prvenstvo.

U ožujku se saznalo kako je Igor kleknuo pred ljepoticu, a sretne vijesti otkrio je on sam na društvenim mrežama fotografijom njezine ruke na kojoj je sjajio prekrasni prsten.

Igor je svoju djevojku iznenadio laticama ruža na podu kojima je oblikovao srce i napisao 'Volim te' te joj je priredio tortu na kojoj piše 'Hoćeš li se udati za mene?'.

Ipak, par ne objavljuje često zajedničke fotografije.