Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SDP-OVKA IZ PULE

Tko je Sanja Radolović? Samozatajna mlada saborska zastupnica besprijekornog modnog izričaja

Može se pohvaliti kako je jedna od rijetkih, uz svoju kolegicu iz iste stranke, Sabinu Glasovac, koja pomno bira svoje modne kombinacije i njima oduševljava, pogotovo na sjednicama Sabora

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
L.K./ 24.3.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Potpredsjednica SDP Pule, saborska zastupnica, dr. sc. ekonomije i voditeljica Službe Sveučilišta za EU - sve je to postigla Sanja Radolović u svoje 34 godine.

Može se pohvaliti kako je jedna od rijetkih, uz svoju kolegicu iz iste stranke, Sabinu Glasovac, koja pomno bira svoje modne kombinacije i njima oduševljava, pogotovo na sjednicama Sabora. 

Pogledajte video sa službenog Facebook profila u kojem u Hrvatskom saboru govori o Izmjenama Zakona o katastru nekretnina.

Na njezinoj službenoj web stranici, uz obrazovanje i iskustvo, postoji rubrika o Sanji Radolović u kojoj je otkrila pojedinosti iz svog privatnog života.

"Predsjednica sam Gradske organizacije SDP Pula od studenog 2017. godine, dok sam u razdoblju 2013. – 2017. obnašala dužnost političke tajnice SDP Pule. Bila sam aktivna članica Savjeta mladih Grada Pule i Start-up udruge za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih, pri čemu se volontirajući zalažem za programe poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih. Od srpnja 2020. godine saborska sam zatupnica SDP-a.

Školovala sam se na Fakultetu ekonomije i turizma (FET) Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, gdje sam završila preddiplomski i diplomski studij Poslovne ekonomije (2007. – 2012.). Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij „Nova ekonomija“ upisala sam 2013. godine, tijekom kojeg sam objavljivala znanstvene i stručne radove te sudjelovala na znanstvenim i stručnim skupovima. Obranom doktorske disertacije „Uspostava modela gospodarske diplomacije za razvoj hrvatskog gospodarstva“ 2016. godine stekla sam titulu doktorice znanosti iz područja ekonomije. Predavač iz područja ekonomije postajem u 2018. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tijekom svog radnog iskustva redovito se stručno usavršavam u područjima strateškog planiranja, fondova i programa EU-a, projektnog menadžmenta, izrada studija izvedivosti, smjernica razvoja EU politika, itd.

Dvije velike ljubavi su mi ples i putovanja, u kojima istinski uživam. Međutim, za njih nemam onoliko vremena koliko bih htjela. Posebice, jer sam,u pauzi između posla na Sveučilištu i aktivnog bavljenja politikom, tijekom radnog tjedna u ulozi taksi službe svom sinu Samuelu kojeg razvozim po izvanškolskim aktivnostima", stoji na njezinim službenim stranicama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba