Play ponuda
Play ponuda
skrivena kamera

Tko je vratio izgubljeni novčanik, a tko odšetao s plijenom?

Nadamo se da nikad niste izgubili novčanik. Ili, ako se to već dogodilo, da vam ga je pošteni nalaznik vratio. Hrvoje Krolo izgubio je priličan broj novčanika. Sve za potrebe skrivene kamere kojom smo provjerili - koliko smo poštena nacija. Pogledajte tko mu je vratio novčanik, a tko je mrtav-hladan odšetao s plijenom.

RTL/ 2.10.2014. u 18:09
Play ponuda

Pitamo se ima li u Splitu poštenja ili pak možda i poštena čovjeka prigoda učini lopovom. Samo se zapitajte koliko bi vas - pronađeni novčanik vratilo vlasniku?

U pokušaju da naš Hrvoje Krolo nasamari građane, novčanici su mi se vraćali jedan za drugim. Sve dok se u moru poštenja nisu zatekla dva simpatična gospodina koji su unatoč maloj udaljenosti među njima - zaključili da novčanik više odgovara njima.

U svakom žitu očito ima kukolja.

Novčanik je na pladnju čekao svog vlasnika, ova je ideja jednostavno trebala uspjeti, ali...

"Odbili su me svi. Moram priznati da me je u pripremi ove skrivene kamere bilo malo strah jesam li kupio dovoljan broj lažnih novčanika. U ovom malom, ali znakovitom uzorku ipak smo dokazali da je kriza možda osiromašila novčanike, ali ne i poštenje većine građana", dokazao je RTL-ov novinar.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Josip Kovačević

Ovo je najzgodniji hrvatski liječnik: Anesteziolog iz KBC-a Zagreb vrlo je samozatajan, no voli pokazivati mišiće

Play ponuda

Više s weba