Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
poznati brand

Tko nosi najskuplju haljinu ovogodišnje Dore? Od cijene će vam se zavrtjeti u glavi

Za njezinu je izradu bilo potrebno više od sto sati ručnog rada

Image
Foto: PROMO
Tabloid.hr/ 16.2.2019. u 12:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dora nam je sve bliže, a osim svojih glasovnih sposobnosti, kandidati će predstaviti i svoje najbolje toalete. No, kada je riječ o cijeni, mi već imamo pobjednicu. 

Naime, Alduk je kreirao najskuplju kreaciju za ovogodišnju Doru, a cijena joj je čak 20 000 kuna. Raskošnu će toaletu nositi Lea Mijatović koja će se večeras predstaviti s pjesmom "Tebi pripadam".

Image
Foto: PROMO
Image
PROMO

Više od sto sati ručnog rada, 30 metara tkanine i najfinije čipke je utkano u raskošnu kreaciju visoke mode koju je priznati dizajner Ivan Alduk posebno osmislio i izradio sa svojim timom.

Vizualno impresivna toaleta na jedno rame s predimenzioniranim bočnim detaljem, ručno je izrađivana u Alduk ateljeu sedam dana, a njena vrijednost je impresivnih dvadeset tisuća kuna, no da li će se naći u prodaji ili ne, dizajner nije naglasio. Ovo je najskuplja Alduk kreacija u posljednjih deset godina stvaranja kojim je svoje ime pozicionirao u sam vrh hrvatske mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: PROMO
Image
PROMO

„Ova haljina je kreirana za Leu i njen nastup na Dori, namjenski je izrađivana da se uklopi u minimalističku kulisu koju smo isto tako osmislili te da fokus stavi na iskusnog izvođača i lijepu pjesmu, a ne na sporadične vizualne elemente“ rekao je Ivan.

Image
Foto: PROMO
Image
PROMO

(FOTO: Jelena Balic) 

Upravo se čita

Image
slijedi svoje snove

Robert o slikarstvu: 'Roditelji misle da od slikarstva nema kruha, sve dok ne čuju da sam nešto prodao!'

Lea Mijatović je jedna od brojnih Alduk ambasadorica koja vrlo rado i često bira upravo njegove modele za razne nastupe i snimanja, a ova haljina se može proglasiti njenim najboljim modnim izdanjem.

„Od prve sekunde, sve oko haljine i nastupa sam prepustila Ivanu jer mu beskrajno vjerujem, a ja sam se fokusirala na glazbeni i izvođački dio jer vrhunski želim prezentirati novu pjesmu za koju vjerujem da će vam se svidjeti na prvo slušanje“ izjavila je Lea Mijatović između intenzivnih proba za ovogodišnji nastup na Dori.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba