Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
junaci i antijunaci 2013.

Tko se osramotio, a tko se zasluženo okitio lovorikama?

Na male ljude uvijek možemo računati, a to se ne može reći za neke naše političare kada od njih očekujemo da nam osvijetlaju obraz. Ovo je priča o onima zbog kojih smo se crvenjeli, ali i onima koji s ponosom mogu reći da je ovo bila njihova godina.

RTL/ 31.12.2013. u 17:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na prvom mjestu našao se premijer ZoranMilanović. Zaslužio je to ekstremnim skokom s oklopnog vozila višeg od dva metra

Što je to bilo? Pitali smo se onda, pitamo se i sada. Pokušaj rušenja zakona fizike? No, srušio se samo on sam. Iskusni vojnik pokušao je Milanoviću objasniti kako se niti oni koji su za ekstremne aktivnosti istrenirani u takvo što ne bi upustili, ali premijer je ipak pokušao na jedan dan biti Supermen. I nije uspio.

I druga pozicija naše ljestvice svoje je mjesto našla u politici. Ona je IngridAntičevićMarinović i zbog svog, malo je reći, nevještog engleskog dugo je bila glavna vijest. Pipl mast trast as da za to ima razloga.

Mjesto joj je u Europskom parlametnu izmicalo paralelno s engleskom gramatikom i naglaskom.

No uz to, trajani cilj Ingrid Antičević bio je uvjeriti sve oko sebe da sa stranim jezikom nema problema. Pokušajmo zatvoriti oči. Neće biti teško zamisliti da je u parlament zalutala iz neke humoristične serije.

Problem i nije bio u neznanju, već u samouvjerenom ustrajanju u tom neznanju. Upravo zbog toga je baš Ingrid Antičević Marinović postala nescrpna inspiracija i zauzela visoko mjesto u našem pregledu.   

Kada netko uzme komad pršuta i umjesto u usta stavi ga na čelo, sve što možemo reći je - zašto? Suludi potez ŽeljkaKeruma, koji je pokrenuo novi trend - pršuting, doveo je na treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kerum bi se lako mogao naći i u modnom pregledu, jer pokrenuo je novi hit. Šeširi, šilterice, trake za glavu - to iz ormara treba pobacati, a novim modnim dodatkom napuniti frižider.

Pregled nastavljamo s onima koji će 2013. pamtiti po dobru. Na sam vrh smjestila se NivesCelzijus koja je nakon punih pet godina dobila zasluženog Kiklopa.

Za nagradu postoji 55 tisuća razloga. S toliko je prodanih primjeraka njezin roman "Gola istina" postao hit. Ovdje se nije smjelo raditi o nečijim osjećajima već o činjenicama, a činjenica je da je ova žena od 55 tisuća prije pet godina došla do danas prodanih 150 tisuća primjeraka "Gole istine"! Ma što šefica pulskog sajma knjige o tome mislila.

Ovo je svakako bila godina glumice ZrinkeCvitešić, koja je svoj talent pokazala u Londonu. Nakon odlično odigrane uloge u predstavi Once, dokazala je da je u igri s najvećima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
TELEVISA PRESENTA

Svađa koje se ne bi posramile ni meksičke sapunice! Marina podbola Suzanu: 'To ti nije prava kosa, daj da pipnem!'

Pucali smo od ponosa kada je upravo ona bila glavna zvijezda u Londonu. Na crvenom tepihu, crvenjenja za nju nije bilo jer Zrinka je zabljesnula.

Sandra Perković - zlatna cura sa zlatnim odličjima. Osvojila je europsko, svjetsko, olimpijsko zlato, ostvarila osobni rekord, pobjednica je u Dijamantnoj ligi. Ona je doista dijamant našeg sporta.

Ove godine gledali smo sliku na koju nas je Sandra već naviknula. Zlato oko vrata. Ona je svjetska prvakinja, a kako onda ne bi bila i sportska prvakinja našeg pregleda.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Katarina Rautek čeka treće dijete! Bivša pjevačica grupe ET otkrila spol i ime bebe

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba