Ostalo

Tko su djeca Igora Štimca? Luka je na glasu 'zločestog dečka', Mia se udala, a Dea vodi uspješan salon

Ljubav Suzane Žunić Milačić i Igora Štimca trajala je punih 19 godina, točnije od 1990. pa sve do 2009. godine, ali ubrzo su u javnost krenule curiti informacije o problemima u njihovom braku. U to vrijeme već su imali troje djece, sina Luku i dvije kćeri - Miju i Deu

RTL.hr
26.10.2021 16:00

Hrvatski umirovljeni nogometni reprezentativac, sadašnji nogometni trener Igor Štimac itekako se može pohvaliti poslovnim, ali i privatnim uspjehom.

Iako o svom privatnom životu ne voli javno pričati, poznato je kako Igor ima čak petero djece, ali i dvije unuke. Naime, kći iz prvog braka, Mia Škergo rodila je prije nekoliko mjeseci dok se stariji sin Luka ostvario u ulozi roditelja krajem prošle godine.

No, kako je sve počelo? Njegova prva supruga, rođena kao Suzana Žunić proslavila se 1988. godine nakon što je dobila titulu Miss Jugoslavije. U to vrijeme trenirala je rukomet, a nakon što je upoznala tadašnjeg domaćeg reprezentativca, Suzana i Igor slovili su za par iz snova.

Igor Štimac i Suzana Žunić Milačić

Ljubav je trajala punih 19 godina, točnije od 1990. pa sve do 2009. godine, ali ubrzo su u javnost krenule curiti informacije o problemima u njihovom braku. U to vrijeme već su imali troje djece, sina Luku i dvije kćeri - Miju i Deu, iako u njihova četiri zida nisu cvjetale ruže.

Gradom su kružile priče kako Igor ima afere s brojnim ženama, a Suzana je godinama bila na glasu kao žena koja 'preko svega prelazi'. O tome je i javno progovorila.

"Dok sam bila u braku s Igorom, naslušala sam se komentara kako sam slijepa i gluha pored zdravih očiju i ušiju, kako ništa ne razumijem kad sam i dalje s njim, neki su me i žalili, a što mi najviše smeta, neki me i dalje žale. Mnogi oko mene nisu mogli shvatiti zašto se ne razvodim i zašto živim u takvom braku, osuđivali me iako nisu znali pravu istinu, niti su znali koliko je teško raskinuti brak u kojem su djeca. Pogotovo djeca koja su u pubertetu i koja mogu biti povrijeđena", rekla je Suzana zaGloriju pa nastavila u istom tonu:

Suzana i Igor Štimac

"Dva mjeseca nakon što se Igor u siječnju 2009. zauvijek odselio iz zajedničkog stana na Bačvicama, mlađa kći Dea, gledajući me jedno jutro kako zamišljena i odsutna sjedim za stolom, doslovce je zavapila: 'Mama, molim te, rastavi se od tate! Ne mogu te više gledati tako tužnu!' U prvi sam tren bila šokirana njezinom reakcijom, jer Dea još nije imala jedanaest godina, ali istodobno sam shvatila koliko, u stvari, cijela situacija utječe na moju djecu i da tome mora doći kraj'', dodala je Suzana.

Pročitajte još
Igor Štimac odveo kćer pred oltar: Intimnom događaju nazočila samo uža obitelj

Iako su Suzana i Igor godinama unazad žarili i palili estradnim nebom, njihovo troje djece nikada nisu bili željni slave i popularnosti te su svoje živote vodili daleko od očiju javnosti. Sredinom 2020. godine, najstariji sin ipak se našao u središtu skandala nakon što je u alkoholiziranom stanju došetao do stana svog oca te fizički nasrnuo na njega.

U tom trenutku naletjela je i Lukina sestra koja je pokušala smiriti situaciju, ali je Štimac junior nastavio mlatiti sve pred sobom. S obzirom na to da je bio pijan i nekoordiniran u jednom trenutku je pao i slomio nogu. Mladić je završio na hitnoj gdje su mu utvrđene teže ozlijede i fraktura potkoljenice.

Igor Štimac

Kada je riječ o njegovoj najstarijoj kćeri Miji, udanOJŠkergo, ne zna se mnogo. Poznato je samo kako ju je prošle jeseni Igor odveopred oltar.Mijin dan je ovjekovječio fotografRobert Kalekoji je objavio fotografije na svom Instagramu, a prema fotografijama, crkveni obred je održan u Crkvi Sv. Blaža.

U Splitu su započela šuškanja o Mijinom vjenčanju s dugogodišnjim dečkom još prošlo proljeće, nakonšto je rodilakćer. Za tu vijest je "kriva" bakaSuzana Žunić Milačić, koja nije mogla sakriti sreću pa je novost podijelila na Facebooku.

Igor i Mia Štimac

Kada je riječ o najmlađoj kćeri Igora i Suzane, tajanstvenoj Dei gotovo pa ništa nije dostupno javnosti. Po gradskim krugovima kruže priče kako je riječ o vlasnici jednog uspješnog kozmetičkog salona u Splitu, a posao joj, kako tvrde bliske osobe, ide i više nego dobro.