Play ponuda
Play ponuda
danas žive bez kapljice

Tko su najpoznatiji hrvatski liječeni alkoholičari?

Donosimo Top 5 liječenih alkoholičara koji su se uspješno pozdravili s ovim problemom i danas uspješno žive - bez kapljice!

RTL/ 17.11.2013. u 18:20
Play ponuda

Boca je nekima omiljeni instrument  jer proizvodi melodije zbog kojih i orkestar od stakla zvuči nevjerojatno. Ali kada netko pleše kako flaša svira - onda nastaje problem. Na vlastitoj je koži to osjetila ekipa koja je umjetničku  inspiraciju tražila u alkoholu. To im se na kraju obilo o glavu pa su potražili stručnu pomoć i na kraju dobili bitku s promilima!   

Nije prošla niti jedna noć, a da Alen Vitasović nije isprobao neku cugu. Istarski je pjevač zaredao već nekoliko pokušaja odvikavanja i nagledali smo ga se u raznim izdanjima. Sad je trijezan i nadamo se da dugo neće ponoviti kakav pijani biser.

Mamuran se često budio i jedan od najboljih hrvatskih jazzera. Matija Dedić se s alkoholom borio punih 16 godina. Kad je shvatio da je vrag odnio šalu, potražio je liječničku pomoć. Danas je promijenjen čovjek: posvećen obitelji, glazbi i zdravlju.

Volio je mladi Gobac sebe, punk i Ramonese, ali nije imao ništa protiv dugih pijanih noći. Srećom, na vrijeme je shvatio da rock 'n' roll i cuga ne moraju biti sijamski blizanci. Pa je tako  Davor Gobac odlučio da nikad više neće u sebe nasuti nešto zbog čega bi mogao imati problema s prometnom policijom.  I tako trijezan, Davor je i dalje jedinstven i neponovljiv.

I Hrvoje Kečkeš se morao obratiti bijelim kutama kako bi spasio svoju glumačku karijeru. Poznato je da glumci vole dobar provod i koju čašicu više. Međutim, budući da više nije mogao pratiti pijani ritam, poznati je glumac stao na loptu!

Za svoje bevande Mladen Grdović još uvijek nije pronašao pravu mjeru. Jer one su, s previše vina i premalo vode,  itekako zaslužne za njegovu antologijsku zbirku pijanih prizora.

Njegove je bezuspješne pokušaje skidanja s cuge nemoguće i  nabrojati. Danas tvrdi da je potpuno trijezan, a mi se nadamo da se svako jutro budi s bistrim pamćenjem na sve što se događalo noć prije.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Drugačiji životi

Samozatajna djeca poznatih Hrvata: O Gibbonijevoj djeci malo se zna, a po strani se drže i Oliverovi sinovi

Play ponuda

Više s weba