Ostalo

Tko su najseksipilniji političari svijeta? Među njima je nezaobilazni Čeda Jovanović, ali i Hrvatska svog...

Vitalija Klička teško je zanemariti, baš kao i Eduarda Leitea, Justina Trudeaua, Čedomira Jovanovića i Damira Habijana

RTL.hr - Edita Misirić Vrkljan
12.02.2022 20:30

Jeste li se ikada pitali što se krije iza odijela, košulje i kravate onih koji kroje sudbinu ljudi diljem svijeta? Ni mi isto. No, vanjštinu nekih političara teško je ignorirati, pa je samo jedan pogled na profile njihovih društvenih mreža dovoljan da zaboravimo i na odijelo i na to čime se bave. Ovih dana za govornicama je sve aktualniji ukrajinski domoljub Vitalij Kličko , a mi ga se dobro sjećamo iz njegovih boksačkih dana.

Pred 51. rođendan Vitalij Kličko i dalje sa svoja dva metra i jednim centimetrom izgleda impozantno i utrenirano. Danas je doduše spreman za neku posve drugu borbu, no povijest ga pamti kao strah i trepet svakog suparnika i višestrukog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Na mala vrata u politiku je ušao 2005., a gradonačelnik Kijeva je posljednjih sedam godina. U braku s Natalijom Egorovom dobio je troje djece i strastveni je igrač šaha. Kad već govorimo o Vitaliju spomenimo i njegova mlađeg brata Vladimira koji bi, da je političar svakako bio na ovoj listi.


Damir Habijan

I u našem saboru može se pronaći pokoji dijamant, a HDZ-ov Damir Habijan, svoju formu u teretani brusi kao najvještiji draguljar! Iz njegova instagram profila zaključujemo da trenira svakodnevno, pa se postavlja pitanje kada stigne obavljati dužnosti predsjednika varaždinskog HDZ-a, saborskog zastupnika i zaposlenog odvjetnika.


Eduardo Leite

Čak iz dalekog Brazila do nas je došao glas o guverneru i predsjedničkom kandidatu Eduardu Leiteu čija nas bogata politička karijera u samo 37 godina, iako pohvalna, uopće ne zanima, ali zato s velikim odobravanjem dočekujemo njegovu disciplinu i to što drži do sebe. Prošle je godine izišao iz ormara i predstavio dečka pedijatra Thalisa Bolzana. Za sebe kaže da je guverner koji je gay, a ne gay guverner! Bravo za Edija!


Čedomir Jovanović

Na drugo mjesto naše top liste udobno se smjestio Čedomir Jovanović iz susjedne Srbije. Prije nekoliko godina nema tko se u sklopu humanitarne akcije nije polio vodom, pa tako i Čedo. Ovaj video je možda nešto najbolje što ćete danas vidjeti.

Mogli bismo stalno ispočetka gledati ovo remek djelo srpske kinematografije. No, treba reći da je 50-ogodišnji Čedo vjeran samo jednoj ženi, Jeleni s kojom ima četvero djece. Naravno, to ne sprečava žene, ali i muškarce iz regije da pomno promatraju svaku sijedu na njegovoj glavi. Srpski gay portal ga je tako stavio na treće mjesto Najfrajera.


Justin Trudeau

Njegova vršnjaka iz Kanade uvijek nam je drago vidjeti na televiziji, u novinama, društvenim mrežeme. Pogotovo kada se osmijehne. Fin i uglađen, kanadski premijer Justin Trudeau, međutim, nema samo lijepo lice. I on se kao i Čedo skinuo za humanitarnu akciju te tom prigodom drugog političara nokautirao u boksačkom ringu. I zato je on naš broj jedan!


Koliko nam je poznato tek mu se jedna Hrvatica približila i zapravo iz prve ruke mogla provjeriti je li Justin i dalje u top formi! No, o svojim zapažanjima tog trenutka nije izvjestila javnost. Mi ćemo zamisliti da je ispod ovog bez sumnje po mjeri krojenog odijela sve na svome mjestu.