Play ponuda
Play ponuda
životna prilika

Tomislav je korak do najboljeg posla na svijetu!

Naše gore list sve je bliže poslu iz snova - Hrvat Tomislav Perko ušao je među 50 kandidata koji konkuriraju za jednogodišnji angažman proglašen najboljim poslom na svijetu!

RTL/ 2.10.2013. u 18:15
Play ponuda

Široka prostranstva, neistražene i egzotične destinacije. To bi bila prva definicija mjesta od kojih zastaje dah. Ali naš svjetski putnik Tom na korak je do toga da mu ovakva prostranstva postanu - ured.

"Prije par dana su mi poslali obavijest da sam ušao u prvih sto i da se mora napravit video kako bi oni između tih sto kandidata odabrali prvih pedeset. Evo cura i ja smo zadnjih par dana u Peruu u Machu Picchuu radili novi video. Uspjeli smo ga sklepat i poslat u zadnji tren", kaže Perko.

A njegov je prijašnji video oduševio ljude pa je nakupio klikova.

Ekipa koja se prijavila bila je raznovrsna, ali čini se da je Tomislav malo raznovrsniji od drugih.

Pobjednikov tipičan radni dan izgledat će ovako. Probudi se u jednoj od pedesetak država koje će posjetiti, malo volontira, lupi koju fotku i na društvenim mrežama napiše pokoji putopis. A za džeparac se brine tvrtka Jauntaroo, koja je i raspisala natječaj. Borba za te silne blagodati ostaje ista. Kandidati i dalje skupljaju lajkove za svoje nove video uratke.

Tomislav će trebati potporu svih da prođe u prvih pet koji će pristupiti intervjuu za posao na tajnoj lokaciji.

Ako uspije otvoriti vrata ovog posla, imat ćemo godinu dana vremena za ljubomoru. Jer tek bismo nakon njegovih putopisa mogli konačno shvatiti da se naš posjet tetki u Njemačkoj baš i ne može nazvati avanturom života.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
transfer koji je naljutio 'lege'

Tko je Petar Bočkaj, novopečeni Dinamovac oko kojeg se digla prašina?Nedavno je ušao u drugi brak - i otac je dvojice dječaka

Play ponuda

Više s weba