Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
treća sreća

Toni Cetinski okrenuo novu stranicu u životu: Saznajte tko je zaslužan za njegov unutarnji mir

Ni godinu dana nakon selidbe u rodni Rovinj, raspjevani istarski slavuj napokon je pronašao mir, a uskoro planira i obnovu bračnih zavjeta

Sanja Čeliković/ 23.9.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako je itko do sada i sumnjao, Toni Cetinski još je jednom ponovio da za njega bolja od njegove supruge jednostavno ne postoji te je čak svoj novi singl posvetio upravo njoj.

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Petar Glebov/PIXSELL

(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) 

Već pet godina traje ljubavna sreća između pop zvijezde i Dubravke, ekonomistice iz Vinkovaca. Par je zaljubljen baš kao i onog dana u siječnju 2014. kada su u poznatom gradu anđela, Las Vegasu, izmijenili bračne zavjete 

Možda je Dudu i tresla trema kada je Toniju izgovarala sudbonosno 'da', ali kada je rekla u dobru i zlu, to je očito i mislila. Gospođa Cetinski je svom voljenom Toniju velika životna snaga i neizmjerna podrška. "Uvijek je uz mene i ja uz nju, naravno. Ovakvu harmoniju još nisam imao", priznao je Toni. 

Prije Dubravke sam rijetko odlazi u dućan. Volim ljude, ali sam se vremenom udaljavao od onog pravog ja koji je društven i normalan. Dubravka je jako socijalno biće. Pomaže ljudima i uskočiti će i onima koje ne poznaje. Od nje sam naučito što znači davati", rekao je iskreno pjevač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tonijeva srodna duša bila je uz njega i u najtežim vremenima pa tako i kada mu se život preokrenuo u sekundi. Nesreća koja se dogodila u studenom prošle godine, ovog je pjevača zauvijek obilježila. "Ja sam od svih loših momenata koje mi je život donio puno toga naučio. Naučio sam da ima jako puno dobrih ljudi, pravih prijatelja koji znaju razliku između dobra i zla", rekao je.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Davor Javorovic/PIXSELL

(FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) 

Upravo se čita

Image
JE LI MOGUĆE?

Pogledajte što je za nju priredio: Nakon tjedan dana, Mateo je uvjeren da je Monika ta s kojom želi provesti život!

Za Tonijev unutarnji mir zaslužan je i Rovinj. Odluka da se preseli u njega, kaže, bila je u potpunosti ispravna. Sporiji život donio mu je kreativnost i mir, a tome su definitivno kumovali i njegovi nasljednici, dvadesetjednogodišnji Kristijan i devetogodišnja Pija

"Što se tiče djece, ja kad sam s njima, onda sam samon s njima, možda čak i kvalitetnije nego netko tko živi s djecom. Mi se družimo, trčimo, skačemo, direktno sam povezan s njima", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A jednog od naših najboljih vokala ubrzo čeka američka turneja. Tu priliku iskoristit će i za obnavljanje bračnih zavjeta sa svojom Dubravkom. "Posebno me veseli što u tim danima imamo godišnjicu pa smo to povezali. Neće biti s nama Merlinka i Elvis, nego će biti moj bend pa ćemo napraviti neku večeru za ekipu s kojima sam svaki vikend", kaže. 

Zbog svoje Dude, Toni se ne srami pokazati ni svoju romantičnu stranu, a tajna njihove ljubavi zapravo je vrlo jednostavna. Ne kaže se uzalud ljubav pobjeđuje sve, zar ne? "Nije teško čuvati brak kad je skladan i kad postoji poštovanje. A i dobar brak ne treba čuvati, već jednostavno uživati u njemu", otkrio je Toni. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREBUJNI ATRIBUTI

Bujna Slavonka tvrdi da nikada nije išla pod nož: Smatrate li da doista govori istinu?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba