Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
poginuo muškarac

Tony Cetinski nije kriv za nesreću: 'Najviše boli trenutak u kojem nisam mogao pomoći čovjeku'

Nesreća se dogodila prije dvije godine u Rovinju. Tony Cetinski je svojim Mercedesom naletio na čovjeka koji je ležao na cesti i koji je zatim preminuo

Image
Foto: Mario Draušnik
Tabloid.hr/ 10.9.2019. u 15:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tony Cetinski nepravomoćno je oslobođen danas na sudu u Pazinu od optužbe za izazivanje prometne nesreće u kojoj je poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljanin.

Sutkinja Tanja Kanis Prenc kroz presudu poručila je da državno odvjetništvo nije uspjelo dokazati niti jednu od dijelova optužnice zbog čega se pjevač oslobađa krivnje, pišu Vijesti.hr.

"Ono što ću cijeli život pamtiti je nemoć i žal što sam bio učesnik nesreće koju nisam mogao izbjeći, što je sada i sud potvrdio. Najviše boli trenutak u kojem nisam mogao pomoći čovjeku i to će me zauvijek boljeti. Zahvaljujem se svima koji su od početka bili uz mene, jer teško je živjeti s tim, to ne želim da se dogodi ikome", poručio je Tony. 

Nesreća se dogodila 3. studenoga 2017. u Pustoj ulici u Rovinju. Poznati pjevač je svojim Mercedesom naletio na čovjeka koji je ležao na cesti, pregazio ga, a sve je završilo smrću Kevljanina.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FOTKAO BORIS ŠTAJDUHAR

Kalendar s 12 potpuno golih Hrvatica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba